Arsenal Manchester City Maç Tahmini 2 Nisan 2017

Arsenal Manchester City 21 Aralık 2015 futbol bahis tahminleri.İngiltere Premier Lig’de oynadığı son 5 karşılaşmanın 4’ünü kaybederek, 6. sıraya kadar gerileyen Arsenal, milli maç arasının ardından tekrar zirveye tırmanmaya çalışan Manchester City’i konuk edecek. 2 Nisan Pazar günü Emirates’te oynanacak olan karşılaşma, 18.00’da başlayacak.

Sezonun ilk maçında, kendi sahasında Liverpool’a karşı yenilginin ardından 14 hafta boyunca yenilmeyen Arsenal, ligde oldukça iddialı giderken, son maçlarda yaşadığı puan kayıplarıyla ciddi bir düşüş yaşadı. Arsene Wenger’e taraftarın önemli bir kesimi ciddi tepkiler gösterirken, Alexis Sanchez ve Mesut Özil’in sezon sonunda takımda kalması gittikçe zorlaşıyor. Sezonun başından bu yana, ligin üst sıralarında bulunan hiçbir takımı mağlup edemeyen Arsenal, Ocak ayının sonunda Watford’a kendi sahasında mağlup olarak, bu sezon kendi sahasındaki 2. mağlubiyeti tattı. Sonraki maçta ise lider Chelsea’ye deplasmanda 3-1 yenilirken, kendi sahalarında Hull City’i yenerek rahatladılar. Aynı hafta içerisinde deplasmanda Bayern Münih’e 5-1 mağlup olarak, özgüvenlerini yitirdiler ve bir sonraki lig maçında, Liverpool deplasmanında da 3-1 mağlup oldular. İlk maçta aldıkları mağlubiyetten sonra, Şampiyonlar Ligi’nde ümitlerini yitirmiş olmalarına rağmen, kendi sahalarında da Bayern Münih’e 5-1 yenilmeleri, taraftarlardan büyük tepki topladı. Alexis Sanchez’in bu maçlardaki davranışları da dikkat çekerken, Arsenal ligdeki son maçından da mağlup dönerek, 6. sıraya kadar geriledi.

Sezona Guardiola ile yaptığı iyi başlangıcın ardından, beklenmedik bir düşüş yaşayan ve yeni yeni toparlanmaya başlayan Manchester City, yine de beklenen performansa ulaşabilmiş değil. Ligin 2. yarısına, Everton deplasmanında aldığı 4-0’lık mağlubiyet ile başlayan Manchester City, bir sonraki maçta Tottenham ile berabere kalmıştı. Sonraki 4 maçın tümünü kazanırken, kalelerinde sadece 1 gol gördüler. Şampiyonlar Ligi C Grubu’nda, sadece Barcelona karşısında mağlup oldular, ancak aldıkları 3 beraberlikle grubu 9 puanla 2. sırada tamamladılar. Sezonun ilk yarısında, ligde olduğu gibi Şampiyonlar Ligi’nde de bekleneni veremeyen Manchester City, asıl hayal kırıklığını ise 2. Tur’da Monaco’ya elenerek yaşadılar. Kendi sahalarında 2 defa geriye düştükleri maçı 5-3 kazanmayı başararak, 2. maç öncesi avantajlı bir skor elde etmişlerdi. Ancak 2. maçta 3-1 kaybederek, beklenmedik bir şekilde elendiler. Premier Lig’deki son 2 maçından da beraberlikle ayrılan Manchester City, ligde oynadığı son 3 deplasman maçını da kazandı.

İki takım da kendilerinden beklenen kaliteyi sahaya yansıtamıyor. Arsenal’in düşüşü sürerken, Manchester City daha iyi durumda ve City’nin bu maçtan da galip ayrılan taraf olmalarını bekliyorum.

Skor tahminim 0-2.

Bunlar da hoşunuza gidebilir...

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir