Chelsea Tottenham Maç Tahminleri 8 Mart 2014

Chelsea Tottenham 8 Mart 2014 Futbol Tahminleri.İngiltere Premier Lig’in lideri ve Galatasaray’ın Şampiyonlar Ligi 2. Tur’daki rakibi Chelsea, ligin 5. sırasında yer alan Tottenham’ı Stamford Bridge’de ağırlayacak. 8 Mart Cumartesi oynanacak olan bu maç 19.30’da başlayacak.

Arsenal’in önemli puan kayıpları yaşadığı ve Manchester City’nin maçlarının ertelendiği son haftalarda, Chelsea büyük çıkış yaşıyor ve haftalardır liderlik koltuğunda oturuyor. Ligin ilk yarısını lider Arsenal’in 2, ikinci Manchester City’nin 1 puan arkasında tamamlayan Chelsea, devre arasında Kevin de Bruyne ve Juan Mata ile yollarını ayırdı.

ChelseaTottenham karşılaşmasını canlı olarak izlemek için tıklayın!

Benfica’dan Nemanja Matic’i 25 milyon Euro karşılığında kadrosuna kattı. Chelsea, ikinci yarıda oynadığı 8 maçın ikisini kazanırken, 2 maçtan da beraberlikle ayrıldı. Manchester City deplasmanından da 1-0 galip ayrılarak 3 puanla dönen Chelsea, Manchester City’nin ertelenen iki maçından da galibiyet alması durumunda, averaj farkı nedeniyle ligin en golcü takımı Manchester City’nin gerisinde kalacak. Geçtiğimiz hafta, Şampiyonlar Ligi 2. Tur’unda Galatasaray deplasmanına gittiler ve henüz 9. dakikada Fernando Torres ile öne geçtikleri maçtan, 65.’te Chedjou’nun golünü kalelerinde görmeleriyle 1-1 beraberlikle ayrıldılar. 2 hafta sonra oynanacak olan 2. maç öncesinde avantajlı bir sonuç elde eden Chelsea, İngiltere Federasyon Kupası ve İngiltere Lig Kupası’ndan elenmesine rağmen, en önemli iki kulvarda yarışı başarıyla sürdürüyor.

Ligin ilk yarısında, beklentilerin uzağında kalan Tottenham’ın Manchester City’e karşı aldığı 6-0’lık yenilginin ardından, Liverpool’a da 5-0 yenilmesi, Andre Villas-Boas’ı koltuğundan etmiş ve yerine Tim Sherwood getirilmişti. Ligin ilk yarısında oynadığı 20 maçta 37 puan toplayan Tottenham ligin 6. sırasındaydı ve 2. yarıda oynadığı 8 maçtan topladığı 16 puanla, puanını 53’e çıkardı ve şu anda, maç eksiği bulunan Manchester City’nin arkasında, 5. sırada. UEFA Avrupa Ligi’nde 6’da 6 yaptığı K Grubu’nu lider bitirdikten sonra Dnipro Dnipropetrovsk ile eşleştiler ve geçtiğimiz hafta onları da eledikten sonra, rakipleri geçtiğimiz sezon UEFA Avrupa Ligi’nde Final oynayan Benfica oldu.

Son 3 deplasmanında 5 puan kaybeden Tottenham, her ne kadar ilk yarıdaki performansının üstüne çıkmış olsa da, liderliği bırakmaya niyeti olmayan Chelsea’den puan alabilecek gibi görünmüyor.

Skor tahminim 3-1.BetsKING′dan ücretsiz bonusunuzu almak ve bu maça hemen bahis yapmak için tıklayın!

Bunlar da hoşunuza gidebilir...

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir