Schalke 04 Real Madrid Maç Tahmini 26 Şubat 2014

Schalke 04 Real Madrid 26 Şubat 2014 Futbol Tahminleri.Bundesliga I’de 4. sırada yer alan ve E Grubu’nu 2. tamamlayarak Şampiyonlar Ligi 2. Tur’da mücadele etme hakkı kazanan Schalke 04, La Liga’da aynı puanlı rakibi Atletico Madrid’in üstünde, Barcelona’nın altında, 2. sırada yer alan Real Madrid ile karşılaşacak.

26 Şubat Çarşamba günü 21.45’te başlayacak olan 2. Tur ilk karşılaşması, Schalke 04’ün evi Veltins-Arena’da oynanacak. 

Almanya Bundesliga’ya oldukça kötü bir başlangıç yapan ve oynadığı ilk 3 maçtan sadece 1 puan alabilen Schalke 04, ligin ilk yarısında oynadıkları 17 maçta; 8 galibiyet, 4 beraberlik ve 5 mağlubiyet aldılar, 28 puan toplayarak ilk yarıyı 7. sırada tamamladılar.

Schalke 04Real Madrid karşılaşmasını canlı olarak izlemek için tıklayın!

Almanya Kupası’nda, 3 Tur’da Hoffenheim’a elendiler. Geçtiğimiz sezon Galatasaray karşısında 2. Tur’da elendikleri Şampiyonlar Ligi’nde, bu sezon E Grubu’nda yer aldılar. Chelsea karşısında 2 maçta da 3-0 mağlup oldular ve Basel karşısında 2 maçlarını da kazandılar. 10 puan toplayarak Chelsea’nin ardından 2. sırada grubu tamamlayarak 2. Tur’da Real Madrid’in rakibi oldular. Devre arasında, Jermaine Jones’u Beşiktaş’a gönderirken, Leverkusen’den Sidney Sam’i transfer eden Schalke 04, ligin 2. yarısında oynadığı 4 maçın 4’ünü de kazanarak, bu sene ilk defa böyle bir seri yakaladı. Şu anda 40 puanla ligin 4. sırasında yer alıyorlar ve bu hafta sonu Mainz 05 ile karşılaşacaklar.

Ligde uzun süre yakın puanlara sahip olan Barcelona ve Atletico Madrid’in gerisinde kalan Real Madrid, ligin ilk yarısında oynadığı 17 maçta; 13 galibiyet, 2 beraberlik ve 2 mağlubiyet alarak 41 puan toplamış, 46 puanlı Barcelona ve Atletico Madrid’in gerisinde yer almıştı. Ligin ikinci yarısında, Barcelona 4 maçta, Atletico Madrid ise 5 maçta 7 puan kaybederken, Real Madrid bu dönemde sadece 2 puan kaybetti, Atletico Madrid ve Barcelona ile puanlarını eşitlemeyi de başardı. Galatasaray’ın da yer aldığı B Grubu’nda sadece Juventus deplasmanında berabere kalarak puan kaybetmiş ve 16 puan toplayarak grubu lider tamamlamıştı.

Schalke 04 toparlanıyor, ancak Real Madrid, şu an bu seneki en çekişmeli liderlik yarışında Barcelona ve Atletico Madrid’i yakalamayı başardı. İki takım da yükselişte, ancak Real Madrid rakibinden hem kadro kalitesiyle, hem oyunuyla daha üstün. Madrid ekibi galip gelecektir.

Skor tahminim 0-2. BetsKING′dan ücretsiz bonusunuzu almak ve bu maça hemen bahis yapmak için tıklayın!

Bunlar da hoşunuza gidebilir...

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir