Fenerbahçe-Lille Maç Tahmini 25 Şubat 2010

Fenerbahçe Lille Futbol BahisleriBu gece 22.05’te Fenerbahçe ile Lille Şükrü Saraçoğlu Stadyumu’nda karşı karşıya gelecekler. Fransa’da oynanan ve Lille’in 2-1lik galibiyeti ile sonuçlanan maçın rövanşında Fenerbahçe gol arayacak.

Turu geçmek için 1-0lık galibiyet Fenerbahçe için en kolay çıkış yolu olacak, 2-1lik sonuçla maç uzatmalara gidecek. 2-1den sonra Fenerbahçe’nin 1 farkla aldığı galibiyetler ise Lille’e yarayacak. Maçın beraberlikle ya da Lille’in galibiyeti ile sonuçlanması ise yine Fenerbahçe’nin elenmesine neden olacak.

Fenerbahçe pazartesi günü Şükrü Saraçoğlu’nda Bursaspor ile karşı karşıya geldi. 2-0 öne geçmeyi başaran Fenerbahçe maçı 3-2 mağlup tamamladı. Maçta taraftarlar tarafından protesto edilen Daniel Guiza kenara alındı. Kenara alındıktan sonra ağladığı gorulen Guiza’nın moralini yerine getirmek üzere taraftarlar ondan özür dilemek için kampanyalar başlattı ve bugün yine ilk 11de yer alacak olan Guiza maça hazır hale getirilmeye çalışıldı.

Lille ise son maçını Rennes deplasmanında oynadı. Frau ve Aubameyang golleriyle maçı 2-1 kazanmayı başaran Lille’de bugün zaten ilk maçta da forma giyememiş olan Túlio De Melo’nun yanı sıra Gervinho ve Mathieu Debuchy sakatlıkları nedeniyle, Yohan Cabaye ve Florent Balmont ise kart cezalısı olduklarından forma giyemeyecekler.

Fenerbahçe’de ise sakatların çok olması canları sıkıyor. Kadro kurmakta zorlanan Daum’un, oyuncuları kendi mevkileri dışında oynatmaktan başka çaresi yok. Cezası bulunan Andre Dos Santos’un yanı sıra, Gökhan Ünal da UEFA kuralları gereği forma giyemiyor. Vederson’un maç kadrosunda yer alacağı duyurulurken Uğur Boral, Ali Bilgin, Lugano, Özer, Mehmet Topuz ve Cristian Baroni’nin sakat olması neredeyse yedek klübesini bile boş bırakıyor. Yedek kulübesinde Volkan Babacan, Deivid ve Daum’un alt takımdan çağıracağı genç oyuncuların yer alması bekleniyor.

Yaptıkları açıklamalardan Lille takımının Şükrü Saraçoğlu Stadyumu’nun atmosferinden oldukça çekindikleri belli oluyor. Fenerbahçe her ne kadar Bursaspor’a mağlup olmuş olsa da o maçı bir kenara bırakarak eksiklerine raımen bu maçtan turu geçmeye yetecek bir sonuç almak için oynayacaktır.

Bence maçı Fenerbahçe 1-0 kazanarak turu geçecektir.

Bunlar da hoşunuza gidebilir...

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir