Chelsea Man United Maç Tahminleri 19 Ocak 2014

Chelsea Manchester United 19 Ocak 2014 Tahminleri.Mourinho’nun gelişiyle canlanan ve zirve yarışında olan Chelsea, Arsenal’in henüz maçını oynamadığı 21. haftada, 46 puanla 2. sırada yer alıyor. Önümüzdeki haftaki konuğu da David Moyes ile bir türlü ritmini tutturamayan Manchester United olacak. Stamford Bridge’de 19 Ocak Pazar günü oynanacak olan maç, 18.00’da başlayacak.

Golcü oyuncu sıkıntısı yaşadığını defalarca tekrarlayan Mourinho, uzun süre boyunca takımının oyunundan memnun ama gol atamamasından yana sıkıntılıydı. Ancak son dönemde çıkış yakalayan Chelsea, şu anda şampiyonluğunu en önemli adaylarından biri konumunda.

ChelseaManchester United karşılaşmasını canlı olarak izlemek için tıklayın!

Lige iyi başlamalarına rağmen, ilk deplasman galibiyetini 7. haftada alabildiler. Kendi sahasında, West Bromwich maçındaki beraberlikleri haricinde tüm maçlarını kazandılar ve deplasmanda oynadıkları 11 maçtan da 5 galibiyet, 3 beraberlik ve 3 mağlubiyet aldılar. İngiltere Lig Kupası’nda Çeyrek Final’de Sunderland’e elenen ve İngiltere Federasyon Kupası’nda geçtiğimiz hafta Derby County’i eleyerek yoluna devam eden Chelsea’nin, Şampiyonlar Ligi 2. Tur’undaki rakibi de Galatasaray. Premier Lig’deki son mağlubiyetlerini geçtiğimiz ay Stoke City karşısında aldılar ve o maçtan sonra oynadıkları 6 maçın 5’ini kazandılar. Puan kayıpları ise lider Arsenal deplasmanında aldıkları beraberlikti. Bu yıl oynadıkları Southampton ve Hull City deplasmanlarından, sırasıyla 3-0 ve 2-0’lık galibiyetlerle döndüler.

Bu sezon David Moyes’in gelişiyle düşüşe geçen son şampiyon Manchester United, her ne kadar Şampiyonlar Ligi A Grubu’ndan mağlubiyet almadan lider olarak çıkmış olsa da, İngiltere’de durumu hiç de iç açıcı değil. Geçtiğimiz hafta, ilk olarak kendi sahasında Swansea City’e yenilerek Federasyon Kupası’na veda ettiler ve 2 gün sonra Lig Kupası Yarı Finali’nda Sunderland deplasmanından 2-1 mağlup döndüler. Lig’de ise bir türlü beklenen performansı sergileyemediler. Kendilerinden üst sıralarda yer alan takımlardan sadece Arsenal karşısında galip gelebilen Manchester ekibi, bu sezon kendi sahasında dahi varlık gösteremedi. Kendi sahalarında oynadıkları 11 maçın 5’ini kazandılar, 4’ünde mağlup oldular ve 2’sini beraberlikle tamamladılar. Deplasmanda ise durumları biraz daha iyi; 10 maçta 6 galibiyet, 2 mağlubiyet ve 2 beraberlik. 2014’ün ilk maçında Tottenham’a yenildikten sonra ve Federasyon Kupası’nda Swansea City’e elendikten sonra, bu hafta yine Swansea City’i konuk ettiler ve bu sefer 2-0 kazanarak 21 puanla ligin 7. sırasında yer aldılar.

Chelsea bu sezon şampiyonluk için ciddi bir aday ama daha ligin yarısı yeni tamamlandı. Manchester United ise inişli çıkışlı devam ediyor ve ne yapacaklarını kestirmek güç. Ben Chelsea’nin kendi sahasında kazanabileceğini düşünüyorum.

Skor tahminim 2-0. BetsKING′dan ücretsiz bonusunuzu almak ve bu maça hemen bahis yapmak için tıklayın!

Bunlar da hoşunuza gidebilir...

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir