Fransa Ukrayna Maç Tahmini 19 Kasım 2013

Fransa Ukrayna 19 Kasım 2013 Tahminleri.Avrupa Elemeleri 2. Tur 2. maçları, 19 Kasım akşamı, Türkiye saatiyle 21.00’da başlayacak ve maçların sonucunda, Avrupa’dan Dünya Kupası’na katılma hakkı kazanan son 4 takım da belli olacak. I Grubu’nu 2. bitiren Fransa, H Grubu’nu 2. bitiren Ukrayna ile ikinci kez karşılaşacak.

Tarihinde 1 Dünya Kupası, 2 de Avrupa Kupası bulunan Fransa’nın en son kazandığı kupa ise, Türkiye’nin de 3. tamamladığı, 2003’teki Konfederasyon Kupası.

FransaUkrayna karşılaşmasını canlı olarak izlemek için tıklayın!

Avrupa Elemeleri I Grubu’nda mücadele eden Fransa, grupta sadece lider İspanya’ya mağlup oldu, onun dışında da İspanya ile oynadıkları diğer maçı ve Gürcistan deplasmanını beraberlikle tamamladılar. Finlandiya ve Beyaz Rusya karşısında da puan kaybetmezken, İspanya’dan sadece 1 puan alabildiler. 2010 Dünya Kupası’nda, grubu sonuncu bitirdiler ve 2012 Avrupa Kupası’nda da Çeyrek Final’de İspanya’ya elenen Fransa, oldukça güçlü bir kadroya sahip ve Ukrayna engelini aşabilirlerse, bu kez gruplardan çıkabilecek güce de sahipler. Elbette maçın atmosferi de ilk maçın nasıl sonuçlanacağına bağlı olacaktır, ancak ben Fransa’nın kendi sahasında kaybedeceğini düşünmüyorum. Bu sezon Real Madrid’de oldukça iyi bir performans ortaya koyan Benzema’nın, bu maçta da etkili olacağını düşünüyorum. Takımın en önemli oyuncusu Franck Ribery ise turu kimin geçeceğini belirleyen oyuncu olabilir.

2012 Avrupa Kupası’nda Fransa ile aynı grupta yer alan ve grubu 3. sırada tamamlayan Ukrayna, 2010 Dünya Kupası’na Yunanistan’a Play Off’da elenerek katılamamıştı. Avrupa Elemeleri H Grubu’nda yer alan Ukrayna, grubu lider İngiltere’nin 1 puan arkasında tamamlayarak, yine Dünya Kupası’na katılmaya oldukça yaklaştı. 1 mağlubiyet, 3 beraberlik alan Ukrayna, 21 puan topladı. Tek mağlubiyetini kendi sahasında Karadağ karşısında aldı, İngiltere ile iki maçta da berabere kalıp yenişemediler ve Moldova deplasmanından da 1 puanla döndü. Polonya ve San Marino’ya puan vermeyen Ukrayna, San Marino’ya karşı oynadığı iki maçta toplam 17 gol atmayı başarmıştı. Turu geçmek için kendi sahasında avantajlı bir sonuç alması gerektiğini bilen Ukrayna, ilk maça da ona göre hazırlanacaktır.

Ukrayna’nın Fransa’yı eleyecek gücü olduğunu düşünmüyorum. İkinci maçta kazanan ve turu geçen Fransa olacaktır.

Skor tahminim 1-0. Rivalo′dan ücretsiz bonusunuzu almak ve bu maça hemen bahis yapmak için tıklayın!

Bunlar da hoşunuza gidebilir...

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir