Barcelona Milan Maç Tahmini 6 Kasım 2013

Barcelona Milan 6 Kasım 2013 Futbol Tahminleri.İspanya Premier Lig’in namağlup lideri Barcelona, Şampiyonlar Ligi H Grubu’ndaki deplasman mücadelesinde 1-1 berabere kaldığı, Milan’ı Camp Nou’da konuk edecek. Grubu kimin lider tamamlayacağını berlilemek açısından önem taşıyan bu maç, 6 Kasım Çarşamba akşamı, saat 21.45’te başlayacak.

Sezon başında transfer ettiği Neymar ile daha da güçlenen Barcelona, bu sezon henüz hiç bir alanda yenilgi almadı. Sezona İspanya Süper Kupası’nı alarak başladılar ve ligde oynadıkları 11 maçın 10‘unu kazandılar. Şu ana kadar ligde sadece 1 beraberlikleri var ve o da lig 16.’sı Osasuna deplasmanında 0-0 sonuçlanan maç.

BarcelonaMilan karşılaşmasını canlı olarak izlemek için tıklayın!

Haftasonu oynanan tartışmalı maçta Real Madrid’i 2-1 mağlup ettiler ve Salı günü de Celta Vigo deplasmanında 3 puanı 3 golle aldılar. Şampiyonlar Ligi H Grubu’nda da ilk önce Ajax’ı 4-0 yendiler, Celtic deplasmanında da 1-0 kazandılar. Geçtiğimiz hafta karşılaştıkları Milan karşısında, henüz 9. dakikada Robinho’nun golüyle geriye düştüler ama 24’te Messi ile durumu dengelediler. Maçın geri kalanında da gol gelmeyince, iki takım da 1 puana razı oldular.

Eski oyucusu Kaka’yı tekrar kadrosuna katan ve transferleriyle kadrosunu güçlendiren Milan, sezon öncesinde katıldığı Uluslararası Şampiyonlar Kupası’nı 3. tamamladı. Şampiyonlar Ligi’ne de PSV Eindoven’ı Play-Off’ta eleyerek katılan Milan, aldığı 1 galibiyet ve 2 beraberlikle 2. sırada bulunuyor. İlk maçında Celtic’i yendikten sonra, Ajax deplasmanında 1-1 berabere kaldılar ve ardından Barcelona’yı konuk edip, bir kez daha 1 puanı 1-1 ile aldılar. 2 sezon öncesinde Serie A’yı 2. tamamlayan, geçtiğimiz sezon da 3. olan Milan, bu sezon lige oldukça kötü başladı. Oynadığı 10 maçta sadece 3 galibiyet alan Milan, 3 beraberlik aldı ve 4 defa da mağlup oldu. Ligdeki son iki maçta sadece 1 puan alan Milan, Parma deplasmanında 3-2 mağlup olurken, konuk ettiği Lazio ile 1-1 berabere kaldı.

İlk maçında Barcelona’dan puan almayı başaran Milan, bu maçta mağlup olacaktır. Skor tahminim 2-0. Rivalo′dan ücretsiz bonusunuzu almak ve bu maça hemen bahis yapmak için tıklayın!

Bunlar da hoşunuza gidebilir...

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir