Arsenal Liverpool Maç Tahmini 14 Ağustos 2016

Arsenal Liverpool 14 Ağustos 2016 futbol bahis tahminleri.Özlemle beklediğimiz Premier Lig başlıyor. Sezonun ilk haftasında ise iki takım için de şanssız denebilecek bir eşleşme var. Geçen sezon, şampiyonluğu son anlara kadar kovalayan Arsenal, Klopp ile sezona iddialı giren Liverpool’u konuk ediyor. Mücadele, 14 Ağustos 2016 Pazar günü saat 18.00’da başlayacak ve Emirates Stadyumu’nda oynanacak.

Arsenal, geçtiğimiz sezon, şampiyonluğu ligin son haftalarına kadar kovalamış ancak, son maçlarda yaşadıkları puan kayıpları ile yarışı Leicester’e kaptırmışlardı. Son hafta aldıkları galibiyetle ise ezeli rakipleri Tottenham’ı geride bırakarak, sezonun geride kalan tek hedefini gerçekleştirmeyi başardılar. Kadrolarına, şu ana kadar sadece; Rob Holding ve Granit Xhaka’yı kattılar. Özellikle Xhaka için ödenen 45 Milyon Euro nedeniyle Wenger, eleştiri oklarının hedefi olmaktan kurtulamadı. Riyad Mahrez, Jamie Vardy, Alexandre Lacazette gibi isimleri almaya çalışsalar da, hepsinden elleri boş döndüler. Ellerindeki kadro neredeyse yerinde sayarken, rakipleri Manchester City ve Manchester United oldukça güçlendiler. Kadroya ciddi katkılar yapmazlarsa, bu sezon için şampiyonluk yarışının içinde bulunmaları pek mümkün görünmüyor.

Geçtiğimiz sezona Brendan Rodgers ile felaket bir başlangıç yapan Liverpool, sezonun kalan kısmını Klopp ile geçirdi. Jurgen Klopp, sezonun kalan kısmında çok iyi performanslar sergileyemese de, taraftarların sempatisini topladı. Güzel de bir transfer sezonu geçiriyorlar ancak, hala ellerinde şampiyon olabilecek bir kadro yok. Arsenal’e nazaran çok daha iyi bir transfer sezonu geçiriyorlar. Georginio Wijnaldum, Ragnar Klavan, Alex Manninger, Joel Matip, Sadio Mane ve Loris Karius’u kadrolarına katarlarken, kiralık sözleşmesi sona eren Lazar Markovic de takıma geri döndü. Özellikle, hücum hatları oldukça güçlenmiş görünüyor. Skrtel, Jordon Ibe, Kolo Toure gibi isimlerle yollarını ayırdılar. Lucas Leiva’nın da, her an Galatasaray’la anlaşabileceği yönünde haberler çıkıyor. Liverpool, defans hattında problemler yaşamadığı sürece, bu sezon Avrupa kupalarına katılma şansı elde etmeye çok yakın.

İki takım da, sezonu böylesine güçlü bir rakiple açmak istemezdi elbette. Arsenal, evinde oynamasının ve daha oturmuş kadrosunun da verdiği avantajla bir adım önde görünüyor.

Skor tahminim 2-1.

Bunlar da hoşunuza gidebilir...

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir