Beşiktaş Çaykur Rizespor Maç Tahminleri 21 Ekim 2013

Beşiktaş Çaykur Rizespor 21 Ekim 2013 Maç Tahminleri.Spor Toto Süper Lig’e iyi bir başlangıç yapan ve şu anda da ligin 2. sırasında bulunan Beşiktaş, ligin 13 puana sahip 3 ekibinden biri olan ve şu anda 3. sırada yer alan Çaykur Rizespor’u ağırlıyor. 21 Ekim Pazartesi günü Atatürk Olimpiyat Stadı’nda oynanacak olan karşılaşma, saat 20.00’da başlayacak.

Slaven Bilic ile lige oldukça iyi bir başlangıç yapan Beşiktaş, ilk maçında Trabzonspor’u 2-0 ile geçmiş, ertesi hafta deplasmanda Kayseri Erciyesspor’u da 4-2 yenmeyi başarmıştı. 3. haftada da Gaziantepspor karşısında yine 2-0‘lık sonuçla galip geldikten sonra, Bursaspor deplasmanından 3 puanı 3 golle almışlardı. Ligin 5. haftasında ise oynayacakları ilk derbi maçta Galatasaray’ı konuk etmiş ve 2-1 geride oldukları maçın son dakikalarında çıkan olaylar nedeniyle, maç yarıda kalmıştı. Muhtemelen mağlup sayılacakları bu maçın ardından gittikleri Antalyaspor deplasmanından ise ligdeki ilk yenilgilerini almışlardı. Milli maçlardan önce ise Eskişehirspor’a konuk oldular ve 1-0 galip gelerek Çaykur Rizespor’un Antalyaspor’a yenildiği maçta 2.‘liği onlardan devraldılar.

Mustafa Denizli’nin ardından takımın başına getirilen Rıza Çalımbay’ın ligde şu ana kadar başarılı olduğunu söylemek yanlış olmaz. Hazırlık maçlarında oldukça kötü sonuçlar aldılar, ancak ligde oynadıkları 7 karşılaşmanın 4‘ünden galibiyet 1‘inden ise beraberlikle ayrılmayı başardılar. Beşiktaş ile bir hafta farkla fikstürleri aynı olan Çaykur Rizespor’un ilk karşılaşması Gençlerbirliği ile olmuş ve 3 puanı 1-0 ile almışlardı. Ertesi hafta da Beşiktaş’a mağlup olan Trabzonspor’a konuk oldular ve 2-1 mağlup oldular. Kayseri Erciyes ve Gaziantepspor maçlarından da galibiyetle ayrılarak puanlarını 9’a çıkarttılar. 6. haftada konuk oldukları Galatasaray karşısında 1 puan almayı başardılar ama 7. haftada, Beşiktaş’ı mağlup eden Antalyaspor karşısında puan alamayarak 13 puanda kaldılar.

İki takım da oldukça iyi, ancak Beşiktaş’ın yaşadığı problem büyük ölçüde Galatasaray maçından kaynaklanıyordu. Çaykur Rizespor’un son iki maçta 1 puan alması onlar açısında iyi değil ve bu maçtan da puansız ayrılacaklarını düşünüyorum.

Skor tahminim 2-0. Rivalo′dan ücretsiz bonusunuzu almak ve bu maça hemen bahis yapmak için tıklayın!

Bunlar da hoşunuza gidebilir...

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir