Villareal Real Madrid Maç Tahmini 14 Eylül 2013

Villareal Real Madrid 14 Eylül 2013 Maç Tahminleri.İspanya Primera’da 3’te 3 yapan 4 takım var ve bu 4 takımdan 2’si, Cumartesi günü liderlik mücadelesi için karşı karşıya gelecekler. Geçtiğimiz sezonu 2. Lig’de geçiren ve yine Primera’ya dönmeyi başaran Villareal, geçtiğimiz sezonu 2. sırada tamamlayan Real Madrid’i ağırlayacak. El Madrigal’da oynanacak olan karşılaşma, saat 23.00’te başlayacak.

Geçtiğimiz sezonu 2. Lig’de geçiren ama düştüğü gibi tekrar çıkmayı bilen Villareal, 8 oyuncusuyla yollarını ayırıp, 8 yeni oyuncuyu kadrosuna kattı. Eski Galatasaraylı Giovani dos Santos’u da alan Villareal, sezona 7 hazırlık karşılaşması oynayarak başladı. Lige de oldukça iyi başlayan Villareal, 3’te 3 yaparak lige harika bir başlangıç yaptı. Ancak 3’te 3 yapan 3 takım daha var ve bu takımlar geçen sezon İspanya Primera’yı ilk 3’te bitirdiler. İlk maçında Almeria deplasmanına giden Villareal 3-2, Valladoid’i konuk ettiği ikinci hafta karşılaşmasını 2-1 ve geçen hafta konuk olduğu Osasuna ile oynadığı maçı da 3-0 kazandı.

VillarealReal Madrid karşılaşmasını canlı olarak izlemek için tıklayın!

Geçtiğimiz sezon aradığını bulamayan Real Madrid, mutlu olmayan Mourinho ile yollarını ayırmış ve yerine Carlo Ancelotti’yi getirmişti. Bu transfer döneminde pek çok oyuncusuyla yollarını ayırdı Real Madrid, buna Ronaldo ile aynı dönemde 65 milyon Euro’ya transfer edilen Kaka dahil. Ancak Ronaldo dahil pek çok kişiyi kızdıran, Mesut Özil’in Arsenal’e transferi oldu. Son olarak Gareth Bale’i 100 milyon Euro karşılığında kadrosuna katan ve tarihin en pahalı transferini gerçekleştiren Real Madrid, harcadığı bu yüksek ücretle dikkat çekti. Pek çok kişi Bale’ın bu kadar etmeyeceğini savunurken, bu transferden muhtemelen en karlı çıkan Tottenham olacak. Şampiyonlar Ligi’nde, temsilcimiz Galatasaray ile aynı gruba düşen Real Madrid, ligde oynadığı 3 karşılaşmanın 3‘ünü de galip tamamladı ve lige iyi bir başlangıç yaptı. Villareal maçının ardından, Galatasaray’a konuk olacaklar, ama her ne kadar Villareal ilk 3 karşılaşmadan galip ayrılsa da Real Madrid’e rakip olamayacaktır.

Villareal lige iyi başlamış olabilir, ancak bu iyi başlangıç bu hafta sona erecektir. Real Madrid bu maçı rahat kazanacaktır.

Skor tahminim 0-3. Bets10′dan ücretsiz bonusunuzu almak ve bu maça hemen bahis yapmak için tıklayın!

Bunlar da hoşunuza gidebilir...

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir