Türkiye Andorra Maç Tahmini 6 Eylül 2013

Türkiye Andorra 6 Eylül 2013 Futbol Tahminleri.Abdullah Avcı’nın istifasının ardından Fatih Terim’i 4 maçlığına takımın başına getiren Türkiye, Dünya Kupası 2014 Avrupa Elemeleri D Grubu’ndaki 7. maçında, grubun 0 puanlı tek takımı Andorra’yı ağırlayacak. 6 Eylül Cuma akşamı, Büyükşehir Belediyesi Kadir Has Stadyumu’nda oynanacak olan karşılaşma, saat 20.00’da başlayacak.

Grup Elemeleri’nde alınan kötü sonuçlar nedeniyle, herkes Abdullah Avcı ile ne kadar devam edileceğini merak ediyordu. 10 gün önce istifa eden Abdullah Avcı’nın yerine ise, Elemeler için Fatih Terim ile anlaşıldı ve A Milli Takım için 3. Fatih Terim dönemi başlamış oldu. 4 yıl sonra tekrar milli takımın başına geçen Fatih Terim, sezon sonuna kadar Milli Takım ile anlaştı ve kalan 4 maçlık süreçte takımın başında yer alacak. Gruba Hollanda mağlubiyeti ile başlayan Türkiye, sadece 2 galibiyet ve 1 beraberlik aldı. Kendinden üst sırada yer alan diğer takımlar gibi Estonya ve Andorra karşısında galip gelen Türkiye, deplasmanda 3-1 mağlup olduğu Macaristan karşısında, Türkiye’de oynadığı maçta da 1-1 berabere kaldı. Kalan 4 maçından galibiyet ile ayrılsa bile gruptan çıkamama ihtimali var. Milliler bu nedenle, 4 maçı da kazanarak en iyi ihtimale odaklanmak zorunda. Bu maçtan 4 gün sonra da Romanya deplasmanına gidecek olan Türkiye, Fatih Terim’in teknik direktörlüğüyle ilk maçını kolay bir rakiple, kendi sahasında oynayacak olduğu için rahat.

Dünya Kupası 2014 Elemeleri D Grubu’nun son sırasında yer alan ve hiçbir rakibini zorlayamayarak 0 puanda kalan Andorra, Estonya’yı ağırladığı maç haricindeki tüm maçlarında 2 ya da daha fazla gol yedi ve oynadığı 6 maçın hiçbirinde gol atamayarak -17 averajda kaldı. 22 Mart’ta Türkiye’yi konuk ettiler ve Galatasaraylı oyuncular Selçuk İnan ve Burak Yılmaz’ın golleriyle karşılaşmadan 2-0 mağlup ayrıldılar. Estonya’nın puan aldığı tek takım olan Andorra, onlara bile gol atmayı başaramadı ve elemeler sona ermeden bir gol atmaları bile onlar için başarı olacaktır.

Andorra grubun belirgin şekilde en kolay takımı. Türkiye’nin onlara puan kaybetmesi söz konusu olmayacaktır. Romanya sınavı öncesi güzel bir hazırlık şansı yakalayan Türkiye, rahat bir galibiyet alacaktır.

Skor tahminim 3-0.

Bunlar da hoşunuza gidebilir...

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir