Malaga Barcelona Maç Tahmini 25 Ağustos 2013

Malaga Barcelona 25 Ağustos 2013 Maç Tahminleri.Geçen sezon oldukça iyi bir oyun ortaya koyarak Şampiyonlar Ligi’nde Çeyrek Final oynayan Malaga, İspanya Premier Lig’in ikinci maçında, bugün Levante’yi 7-0 mağlup eden Barcelona’yı konuk edecek. La Rosaleda’da oynanacak olan maç, 25 Ağustos Pazar akşamı saat 22’de başlayacak.

Geçen sezon ligi 6. sırada bitirmesine rağmen, Şampiyonlar Ligi’nde gayet başarılı bir oyun sergileyerek Çeyrek Final’e yükselen, hatta normalde Yarı Final’de de yer alması gereken Malaga, bu başarılı geçen sezonun ardından, takımın en önemli oyuncusu Isco Suarez’i 30 milyon Euro karşılığında Real Madrid’e göndermişti.

MalagaBarcelona karşılaşmasını canlı olarak izlemek için tıklayın!

Jeremy Toulalan’ı da Monaco’ya 5 milyon Euro karşılığında gönderen Malaga, toplamda 8 oyuncusuyla yollarını ayırdı ve 1’i kiralık olmak üzere 8 de transfer yaptı. Çok düşük bonservislerle yaptığı bu transferlerin sonucunda, geçen sezona göre yarının altına düşen kadro değerleri, bu sezon için çok da ümitli olmamaları gerektiğine işaret ediyor. Manchester City’nin başına geçen Manuel Pellegrini’den açılan boşluğu da, 2010-2011 sezonunda Beşiktaş’ın başında olan Bernard Schuster’i getiren Malaga, oynadığı 7 hazırlık maçının 4‘ünü kazanırken, Galatsaray ile berabere kaldı, Gençlerbirliği ve Aston Villa’ya da mağlup oldu. Sezona da dün oynadığı Valencia karşılaşmasıyla mağlup başlayan Malaga, Barcelona karşısında da oldukça zorlanacaktır.

Geçtiğimiz sezonda İspanya Premier Lig’i rahat kazanan, Şampiyonlar Ligi’nde Yarı Final oynayan Barcelona, bu sezon sadece 2 transfer yaptı. Bunlardan biri 13 milyon Euro’ya Roma’dan geri aldığı Bojan Krkic ve diğeri de Neymar da Silva. 57 milyon Euro’ya transfer ettiği yıldız futbolcuyu uzun yıllar Barcelona’da Messi ile yan yana izleme fırsatımız olacak. Bu sezon hazırlık döneminin genelini Asya’da ülkelerin karmalarıyla oynayarak geçiren Barcelona, A takımının yanında B takımını da oynatarak, B takımının da bir çok takımdan kaliteli olduğunu gösterdi. Santos karşısında aldığı 8-0‘lık galibiyet de, oldukça dikkat çekiciydi. Bu akşam da Levante’yi konuk eden Barcelona, onları da ligin ilk maçında gol yağmuruna tutmadan edemedi. Messi ve Pedro’nun 2‘şer gol attıkları maçta, oldukça rahat bir galibiyet alan ve ilk yarıda buldukları 6 golden sonra rahatlayan Barcelona, bu sezon da ne kadar güçlü olduğunu ilk maçında bize gösterdi.

Malaga’nın geçen sezonki halinden oldukça uzak olması, Barcelona’nın 2. maçında da farka gitmesine olanak sağlayacaktır.

Skor tahminim 0-4. Bets10′dan ücretsiz bonusunuzu almak ve bu maça hemen bahis yapmak için tıklayın!

Bunlar da hoşunuza gidebilir...

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir