Fenerbahçe Arsenal Maç Tahmini 21 Ağustos 2013

Fenerbahçe Arsenal 21 Ağustos 2013 Futbol Tahminleri.Süper Kupa’yı uzatmalarda Galatasaray’a yenilerek kaybeden Fenerbahçe, Şampiyonlar Ligi Play-Off ilk mücadelesinde, Şükrü Saraçoğlu’nda Arsenal’i ağırlayacak. Deplasmanda oynayacağı maç öncesi, galibiyet amacıyla sahaya çıkacak olan sarı lacivertliler, 21 Ağustos Çarşamba akşamı saat 21.45’te oynanacak olan maçta, avantajlı bir sonuç almaya çalışacak.

Galatasaray ile oynadığı Süper Kupa maçıyla sezona başlayan Fenerbahçe, yaklaşık olarak yarısını 10 kişi oynadığı maçtan 1-0 mağlup ayrıldı. 59. dakikada sarı kart gören ve 63’te 2. sarı kartla oyun dışında kalan Bruno Alves, zaten iyi oynamayan Fenerbahçe’yi daha zor bir duruma soktu. Ancak, 99. dakikada Drogba’nın attığı golden sonra kendine gelen Fenerbahçe, girdiği bir kaç pozisyonda da golü bulamayınca, karşılaşmayı 1-0 mağlup ayrılarak kupayı kaybetti. 3. Eleme Turu’nda Salzburg karşısında deplasmanda son dakika penaltısıyla beraberlik alan ve kendi sahasındaki maçı da 3-1 kazanan Fenerbahçe, Play-Off Turu’nda muhtemelen çekebileceği en zor kurayı çekti. Gökhan Gönül’ün yokluğunda defansın sağında herkesin görebileceği bir sorun oluşurken, Galatasaray’ın da burayı hedef aldığı görülmüştü. Gökhan Gönül’ün olmaması durumunda, Arsenal’in de bu kanadı hedef alması şaşırtıcı olmayacaktır. Gökhan Gönül, Egemen Korkmaz ve Raul Meireles’in sakatlığı sürüyor ve milli takım kampında sakatlanan Dirk Kuyt’ın da onlara katılmış olması Fenerbahçe için rahatsız edici.

Japonya’da oynadığı hazırlık maçlarından galibiyetle ayrılan ve ardından Emirates Kupası’nda ilk olarak Napoli ile berabere kalıp sonrasında Galatasaray’a yenilen Arsenal, cumartesi günü Manchester City ile karşı karşıya gelmişti. Manchester City karşısında oyunu kontrol eden ve 3-0 öne geçtiği maçı 3-1 galip tamamlayan Arsenal, Fenerbahçe maçı öncesinde, Premier Lig’in ilk haftasında Aston Villa ile karşılaşacak. Bu sezon kadrosundan 5’i kiralık olmak üzere 13 oyuncuyu gönderen Arsenal, sadece bir oyuncuyu kadrosuna kattı. Fransa 21 yaş altı takımında da izlediğimiz Yaya Sanogo, Arsenal’in bu sezonki tek transferi oldu. Kadrosunda pek çok sakat oyuncu olan Arsenal’in en azından iki oyuncusunun Fenerbahçe karşısında forma giyemeyeceği kesin, Thomas Vermaelen ve Nacho Monreal Eylül başına, Abou Diaby ise Aralık sonuna kadar forma giyemeyecek. Yaya Sanogo, Aaron Ramsey, Ryo Miyaichi ve Emmanuel Frimpong’un durumu kesin değil, ancak Theo Walcott’un Fenerbahçe maçına hazır olması bekleniyor.

Kendi sahasında oynanacak olan bu maçı kazanmak isteyecek olan Fenerbahçe, herşeyini ortaya koyacaktır. İki takımdaki sakat oyuncuların oynayıp oynamamaları, maçın ne yöne gideceği konusunda önemli rol oynayacaktır. Ancak ben Fenerbahçe’nin kendi sahasında kazanabileceğini düşünüyorum.

Skor tahminim 2-1. Bets10′dan ücretsiz bonusunuzu almak ve bu maça hemen bahis yapmak için tıklayın!

Bunlar da hoşunuza gidebilir...

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir