Trabzonspor Fenerbahçe Maç Tahmini 22 Mayıs 2013

Trabzonspor Fenerbahçe 22 Mayıs 2013 Tahminleri.Bu hafta sonu sona erecek olan Spor Toto Süper Lig’de, şu an 8. sırada olan Trabzonspor ve ligi 2. bitirmeyi garantileyen Fenerbahçe, 22 Mayıs Çarşamba günü karşı karşıya gelecekler. Ankara 19 Mayıs Stadyumu’nda gerçekleşecek olan Ziraat Türkiye Kupası Finali, saat 20.45’te başlayacak.

Bu sezon, önceki sezonlardaki halini mumla aratan Trabzonspor, sezon boyunca üst sıralara yükselemedi. Sezon ortasında, Şenol Güneş yerine göreve gelen Tolunay Kafkas da takımı henüz istenilen seviyeye getirebilmiş değil. Ziraat Türkiye Kupası B Grubu’nda, tek puan kaybını Eskişehirspor deplasmanında yaşayan Trabzonspor, 15 puanla gurubu lider tamamladıktan sonra, Yarı Final’de Sivasspor ile karşılaşmıştı.

TrabzonsporFenerbahçe karşılaşmasını canlı olarak izlemek için tıklayın!

Deplasmanda oynanan karşılaşmadan 2-1 mağlup ayrılmalarına rağmen, kendi sahalarında oynadıkları maçta, 6-0 kazanarak, bu sezonki en farklı galibiyetlerini aldılar. Spor Toto Süper Lig’de 8. sırada bulunan Trabzonspor, bu haftasonu, lider Galatasaray’ın konuğu olacak. Şampiyon, kendi sahasında oynayacağı sezonun son maçında, seyircilerine güzel bir hediye vermek isteyecektir. Bu da, bu maçı Galatasaray için bir formalitenin üstüne taşıyor ve bu Trabzonspor’un puan almasını güçleştiriyor. Maçı kazanarak 6. sıraya yükselme şansı var, ama kaybetmesi durumunda da, 11. sıraya kadar gerileyebilir.

Bu sezon yarıştığı 3 kulvarda da neredeyse sonuna kadar devam eden Fenerbahçe, UEFA Avrupa Ligi’nde Yarı Final’de Benfica’ya elendi ve Spor Toto Süper Lig şampiyonluğunu da Galatasaray’a kaptırdı. Artık uzunabilecekleri tek kupa, Ziraat Türkiye Kupası ve oyuncular bu kupa için oldukça istekli bir oyun ortaya koyacaklardır. Geçen hafta şampiyonu ağırlayan Fenerbahçe, maçı 2-1 kazanmış, ama futboldan çok maç içindeki ve dışındaki olaylar konuşulmuştu ve hala da gündemde önemli yer kaplıyor. Meireles’in takımdan gönderileceği, Emre ve Volkan’ın kaptanlığının alınacağı söylentileri dolaşıyor. Bir Fenerbahçe taraftarının bıçaklanarak öldürülmesi de, yıllardır iki takım arasındaki tatsızlaşan rekabetin, taraftarları da ne şekilde etkilediğini gösteriyor. Fenerbahçe’nin haftasonunda oynayacağı Karabükspor deplasmanı, bu olayların performanslarına nasıl etkilediğini biraz da olsa gösterecektir. Ancak, takımın Trabzonspor maçına kafa olarak hazır olmaması, 2 senedir süren tatsızlığı, daha kötü hale getirmemesi açısından, tehlikeli olacaktır.

Trabzonspor, Galatasaray karşısında zorlu bir maça çıkacak ve bunun 4 gün sonrasında, Ziraat Türkiye Kupası’nda Fenerbahçe ile final oynayacak. Performanslarında az da olsa bir düşüş olması muhtemel. Fenerbahçe ise, bu maçta herşeyini ortaya koyup, taraftarına kupa getirmeye çalışacaktır. Kupanın Fenerbahçe’nin olacağını düşünüyorum.

Skor tahminim 0-2.
Bets10′dan ücretsiz bonusunuzu almak ve bu maça hemen bahis yapmak için tıklayın!

Bunlar da hoşunuza gidebilir...

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir