Real Madrid Atletico Madrid Maç Tahmini 17 Mayıs 2013

Real Madrid Atletico Madrid 17 Mayıs 2013 Maç Tahminleri.İspanya Primera Lig’de ikinciliği garantileyen Real Madrid ve üçüncülüğü garantileyen Atletico Madrid 17 Mayıs Cuma akşamı, İspanya Kral Kupası Finali için karşı karşıya gelecekler. 23.30’da başlayacak olan Madrid derbisi, Real Madrid’in stadı, Santiago Bernabeu’da oynanacak.

Haftalardır Jose Mourinho’nun gidip gitmeyeceği haberleriyle gündemden düşmeyen Real Madrid, bu sefer de Ronaldo’nun Mourinho’ya, attığı golden sonra küfür ettiği iddiasıyla gündemde. Mourinho’nun muhtemelen Chelsea’ye gidecek olması, bu hafta Espanyol deplasmanından beraberlikle dönülmesi ile Barcelona’nın şampiyonluğunu ilan etmesi, takım üzerindeki baskıyı arttırıyor.

Real MadridAtletico Madrid karşılaşmasını canlı olarak izlemek için tıklayın!

Sezon başındaki Süper Kupa haricinde, bu sezon Barcelona’ya yenilmeyen Real Madrid, sezonu en azından bir kupayla kapatmak istiyor. Şampiyonlar Ligi’nde, Borussia Dortmund’a elenen Real Madrid’in kupa için tek şansı, İspanya Kral Kupası ve Atletico Madrid’i yenmesi durumunda, sezonu bir kupayla kapatmış olacak. Borussia Dortmund’a elenmesinin ardından, Valladoid karşısında kıyasıya bir mücadeleden galip ayrılan ve ardından, bu sezon Şampiyonlar Ligi’nde beklentileri aşan Malaga’yı 6-2 ile geçen Real Madrid, dün Espanyol ile 1-1 berabere kalmıştı.

Atletico Madrid, bu sezona oldukça iyi başlamıştı. Ligin önemli bir bölümünde ikinci sırada olmalarına rağmen, ard arda puan kayıpları ve Real Madrid’in form tutmasıyla, kendilerine ligin 3. sırasında yer buldular. Geçen sezonu 5. bitirdiklerinden, bu sezon UEFA Avrupa Ligi’nde yer almışlardı ve Fenerbahçe’nin 3. Tur’da elediği Plzen’in 1. bitirdiği grubu 2. tamamlayarak bir üst tura çıkmış, ancak 2. Tur’da Rubin Kazan’a elenerek Avrupa’ya veda etmişti. Primera Lig’de de, kendi sahalarında Real Madrid’e 2-1 kaybettikten sonra, bir beraberlik, bir galibiyet ve bu akşam, bir de mağlubiyet aldılar. Geçen hafta, deplasmanda Celta Vigo karşısında 3-1 galip gelmişlerdi, ancak bu haftaki rakipleri, maça şampiyon çıkan Barcelona’ydı. Falcao’nun 52’de bulduğu gole, cevap 72’de Alexis Sanchez’den geldi, ancak Gabi Arenas’ın 80’de kendi kalesine attığı golle, Atletico Madrid sahadan mağlup ayrıldı.

Malaga maçında sakatlanan Mesut’un finale yetişmesi zor görünüyor, Atletico Madrid’de ise Arda’nın dönmüş olması bir avantaj. Atletico Madrid, inişli çıkışlı ilerliyor, Real Madrid ise onlara göre daha iyi. Bana kalırsa, bu maçtan da galip ayrılan Real Madrid olacaktır.

Skor tahminim 2-1.
Bets10′dan ücretsiz bonusunuzu almak ve bu maça hemen bahis yapmak için tıklayın!

Bunlar da hoşunuza gidebilir...

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir