Galatasaray Elazığspor Maç Tahminleri 19 Nisan 2013

Galatasaray Elazığspor 19 Nisan 2013 Tahminleri.Şampiyonlar Ligi’ne, Real Madrid’i 3-2 devirerek veda eden ve Spor Toto Süper Lig’de, liderliği kaptırmaya hiç de meraklı görünmeyen Galatasaray, 19 Nisan Cuma akşamı, ligde 13. sırada olan Elazığspor’u konuk edecek. Galatasaray’ın liderliğini pekiştirecek ya da Fenerbahçe’ye lidere yaklaşma şansı tanıyacak olan bu karşılaşma, Türk Telekom Arnea’da, saat 20.00’da gerçekleşecek.

Galatasaray, bu sene hem ligde hem de Şampiyonlar Ligi’nde üst düzey bir performans ortaya koydu. Şampiyonlar Ligi’nde Çeyrek Final’e kalan sarı kırmızılı ekip, ilk maçta 3-0 yenildiği Real Madrid’e Türk Telekom Arena’da, ard arda bulduğu gollerle, kısa süreli de olsa, rakibine elenme korkusunu yaşatmayı başardı.

GalatasarayElazığspor karşılaşmasını canlı olarak izlemek için tıklayın!

Sahasında 3-2 galip gelen Galatasaray, Şampiyonlar Ligi’nden elendi, ancak taraftarını da memnun etmeyi başardı. Artık tek odağı Spor Toto Süper Lig olan Galatasaray, Fenerbahçe ile arasındaki puan farkını, 4 haftadır galip gelerek korumayı başardı ve ligin bitimine 9 hafta kala, hala şampiyonu öğrenmeye uzak olsak da, 3 kulvarda yarışan Fenerbahçe’ye kıyasla, Galatasaray için durumun daha parlak göründüğünü söyleyebiliriz. Karabükspor deplasmanında da Sneijder’in golüyle 3 puanı alan Galatasaray, liderliği kolay bırakmayacak gibi görünüyor. Gelecek hafta sarı kart cezası nedeniyle oynayamayacak olan Semih ve lig bitimine kadar maçları tribünden izlemek zorunda kalacak olan Fatih Terim, Galatasaray için önemli eksikler. Ancak, Galatasaray’ın kadrosundaki oyuncuların kalitesi, takımın orta düzey takımlara karşı puan kaybetme ihtimalini de oldukça düşürüyor.

Ligin 13. sırasında bulunan Elazığspor, bu sene ligdeki ilk galibiyetini 10. haftada Gençlerbirliği, topladığı 35 puana rağmen, -16 averaja sahip. Sadece 8 galibiyetleri ve 11 beraberlikleri var. Konuk olacakları Galatasaray’a karşı, ciddi bir tehdit oluşturmuyorlar. Bugün konuk ettikleri İstanbul Büyükşehir Belediye karşısında da 82. dakikada buldukları golle galip gelebildiler. Her ne kadar ligde kalma adına bu önemli bir galibiyet olsa da, Galatasaray karşısında sadece istekli olmaları da muhtemelen yeterli olmayacaktır.

Galatasaray, her ne kadar Fatih Terim’den yoksun olsa da, teknik kadronun maç içerisinde çok fazla müdahale etme gereksinimi olacağını sanmıyorum. Galatasaray rahat bir galibiyet alacaktır.

Skor tahminim 3-0.
Bets10′dan ücretsiz bonusunuzu almak ve bu maça hemen bahis yapmak için tıklayın!

Bunlar da hoşunuza gidebilir...

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir