Fenerbahçe Viktoria Plzen Maç Tahmini 14 Mart 2013

Fenerbahçe FC Viktoria Plzeň 14 Mart 2013 Futbol Tahminleri.UEFA Avrupa Ligi 3. Tur ilk mücadelesini deplasmanda 1-0 kazanan Fenerbahçe, 14 Mart Perşembe akşamı saat 22.05’te Viktoria Plzen’i konuk ediyor. Maç Şükrü Saraçoğlu Stadı’nda, Fenerbahçe’nin BATE maçında aldığı ceza nedeniyle tekrar seyircisiz oynanacak.

Spor Toto Süper Lig’de, son dakikada gelen golle Beşiktaş’a mağlup olan Fenerbahçe, dün aldığı Viktoria Plzen galibiyetiyle, az da olsa rahatlama şansı yakalıyor. Bu hafta sonu ligde 4. sırada, hemen arkalarında bulunan Bursaspor’u konuk edecek olan Fenerbahçe’de tek çıkış yolu kazanmak olacaktır. Gelecek hafta oynayacağı Plzen karşılaşmasında da gol yememek şüphesiz ilk tercihleri olacak.

FenerbahçeFC Viktoria Plzeň karşılaşmasını canlı olarak izlemek için tıklayın!

Dün oynanan maçta 38. dakikada Volkan’ın Selçuk’a verdiği pasta rakip araya girince, Fenerbahçe kalesinde ciddi bir tehlike yaşadı, ama direkte patlayan top Fenerbahçe’nin kurtarıcısı oldu. 42. dakikada da Kuyt ile rakip kaleye gelen Fenerbahçe golü bulamayınca, ilk devre beraberlikle sonuçlandı. İkinci yarıda Fenerbahçe üstün olan taraftı ve 81. dakikada Webo’nun bulduğu gol, Fenerbahçe’ye galibiyeti getirdi. Böylece Fenerbahçe, tur için avantajlı bir skor elde etmiş oldu.

Geçtiğimiz hafta Çek Ligi’nde Banik Ostrava’yı konuk eden Viktoria Plzen, rakibiyle 1-1 berabere kalmıştı. Dün aldığı Fenerbahçe mağlubiyetiyle de yükselen ivmesinde ani bir düşüş yaşayan lider Viktroia Plzen’in, bu haftasonu oynayacağı maç, oyuncuların moralleri açısından kritik önem taşıyor. Bu hafta sonu ligde 5. sırada bulunan Mlada Bolesav’a konuk olacak olan Plzen için de hedef, 3 puan olacaktır. UEFA Avrupa Ligi’nde oynadığı son 7 iç saha maçını galip tamamlayan Plzen, Fenerbahçe karşısında mağlup olunca bu güzel istatistiği devam ettirme şansını kaybetmiş oldu. 38. dakikada Volkan’ın hatalı pasıyla çok net bir şans elde eden Plzen’de Rajtoral’ın şutu direkten döndü ve bu şanstan faydalanamadılar. Maç henüz berabereyken 60 ve 69. dakikalarda değişiklikler yaparak maçı çevirmeyi deneyen Plzen, 81’de Webo’nun golüne engel olamayınca, kendi evindeki bu maçtan mağlubiyetle ayrıldı.

İlk maçta Fenerbahçe’nin elde ettiği büyük avantaj, oyuncular için şüphesiz büyük moral kaynağı olmuştur. Ancak Napoli’yi deplasmanda 3-0 yenmiş olan Plzen, bu maça da aynı şeyi tekrarlama hırsıyla gelecektir. Tekrar seyircisiz oynaması Fenerbahçe için bir dezavantaj olsa da, sahasından beraberlikle ayrılmayı başaracaktır.

Skor tahminim 1-1.
Bets10′dan ücretsiz bonusunuzu almak ve bu maça hemen bahis yapmak için tıklayın!

Bunlar da hoşunuza gidebilir...

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir