Trabzonspor Beşiktaş Maç Tahmini 24 Ocak 2016

Trabzonspor Beşiktaş 24 Ocak 2016 futbol tahminleri.2011 yılından bu yana, beli doğrulmayan Trabzonspor, ligin şampiyonluk adaylarından Beşiktaş’ı konuk ediyor. Trabzon’un puan kazanması durumunda, zirvede dengeleri değiştirebilecek olan maç, 24 Ocak 2016 Pazar günü, saat 20.00’da başlayacak ve Hüseyin Avni Aker Stadyumu’nda oynanacak.

TrabzonsporBeşiktaş karşılaşmasını canlı olarak izlemek için tıklayın!

Geçmişe esir kalan Trabzonspor’un, son 5 yılda yapılan onca transferle birlikte, birçok kez teknik direktör ve yönetim değişikliğine rağmen yüzü bir türlü gülemiyor. Herkese ahkam kesem, sürekli güçlünün yanında durmaya özen gösteren İbrahim Hacıosmanoğlu’nun kongrede döktüğü gözyaşları, daha dün gibi hafızalarda yer edindi ve bu olay, Trabzonspor’un durumunu özetliyor. Yapılan pahalı yabancı transferler ve Süper Lig’de birkaç maç iyi performans gösteren vasat yerli futbolcuları toplama çabası, kulübü mali sıkıntılar içine sokarken, herhangi bir başarı da elde edemediler. Sözde, Türkiye’nin 4. büyüğü olan Trabzonspor, kadro kalitesine bakınca olması, gerektiği yer olan üst sıralardan, oldukça uzak görünüyor. Son olarak, Bursaspor karşısında, üstelik rakiplerinin yeni statlarının açılış maçında, 2-0 öne geçmelerine rağmen, sahadan 4-2’lik mağlubiyetle ayrıldılar. Trabzonspor’un alması gereken daha çok yol var, ancak zihniyetlerini değiştirmedikleri sürece, yerlerinde saydıklarına şükredecek duruma gelecekler.

Süper Lig’de ilk yarıyı lider kapatan Beşiktaş, 17 maçlık bu süreçte, sadece 4 takıma karşı puan kaybetmişti. Gençlerbirliği ve Kasımpaşa ile berabere kalan Kartal, Akhisar ve Trabzon maçlarında ise sahadan puansız ayrılmıştı. İlk maçta 3 puan bıraktıkları Trabzon’a, bu kez puan vermek istemiyorlar. Devre arasında oynanan kupa maçlarında, ligin ilk yarısındaki yırtıcı ve bol skor üreten Beşiktaş’ı çok göremedik. Buna as kadrodaki oyuncuların bu maçlarda oynamaması bahane olarak gösterilebilir, ancak hiçbir rakibi Beşiktaş’ın yedeklerine bile rakip olabilecek düzeyde değildi. Şenol Güneş, bugün yaptığı açıklamada, takıma yapılacak birkaç transferle, rekabeti arttırmak istediğini belirtti. Bunu gerçekleştirebilirlerse, oyunlarını da daha üst seviyeye çıkartabilirler. Geçtiğimiz yıllarda, ligin sonuna doğru yaşadıkları düşüşler sebebiyle şampiyonluklar, turnuvalar kaçırdılar. Takımda, bunun fobisi olabilir. Ancak Süper Lig’de şampiyon olmak isteyen takımın, bu tarz zihinsel zorluklarla da başa çıkması gerekiyor.

Trabzonspor, her geçen gün daha da kötüye gidiyor. Beşiktaş ise şampiyonluk yarışında yara almak istemiyor.

Skor tahminim 0-2. Rivalo′dan ücretsiz bonusunuzu almak ve bu maça hemen bahis yapmak için tıklayın!

Bunlar da hoşunuza gidebilir...

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir