Real Madrid Rayo Vallecano Maç Tahminleri 17 Şubat 2013

Real Madrid Rayo Vallecano 17 Şubat 2013 Tahminleri.La Liga’nın 24. haftasında Real Madrid ile Rayo Vallecano, 17 Şubat Pazar günü karşı karşıya gelecek. Santiago Barnabeu Stadı’nda oynanacak olan karşılaşmanın başlama saati 22.00.

Real Madrid, kötü gidişine dur demiş gibi görünüyor. Bugüne kadar ligde kazandığı her maçta, 2 ya da daha fazla gol atan Madrid temsilcisi, kaybettiği maçlarda ise, birkaç maç hariç, 2 gol bulamadı. Real Madrid’den bahsederken, öncelikle Cristiano Ronaldo’ya değinmek lazım. Yıldız oyuncu, son 4 maçın ikisinde hat-trick yaptı, birinde de 2 gol attı.

Real MadridRayo Vallecano karşılaşmasını canlı olarak izlemek için tıklayın!

Onu izlemek gerçekten keyif veriyor, ki her an golü bulabileceğini bilmek de, ayrı bir heyecan veriyor insana. Barcelona’nın tam 16 puan gerisinde olan Real Madrid için, en önemli kulvar şu an için Şampiyonlar Ligi. Eğer, Manchester United’a elenilirse, takımda birçok şey değişir. Real Madrid, her an gol bulabilecek, her an maçı koparabilecek bir kadro yapısına sahip. Skora direk etki edebilecek çok futbolcu var ve bu oyunculardan birkaç tanesi bile formda olsa, o gün Madrid ekibi için güzel geçiyor. Özellikle, Cristiano Ronaldo ve Mesut Özil, son haftalarda çok formdalar.

Geçtiğimiz yıl tekrar yükseldiği La Liga’da, kümede kalmayı son hafta aldığı Granada galibiyetiyle garantileyen Rayo, bu sene ise biraz daha rahat. Sezonun ikinci yarısında alınan galibiyetler sayesinde, UEFA Avrupa Ligi şansları bile bulunuyor. Rayo Vallecano’nun zor bir fikstürü var. Özellikle bu haftalarda, zorlu maçlara çıkıyorlar ve bu maçlardan alabilecekleri puan ya da puanlar, Avrupa bileti demek. Küçük takımların, kadrosunu korumakta zorlandığı günümüz futbolunda, Rayo Vallecano da aynı problemleri yaşıyor. Geçen sene attığı gollerle, takımın ligde kalmasına büyük katkı sağlayan Michu satıldı. Şu anda, takımın en dikkat çeken oyuncusu ise; toplam 19 maçta 10 gol kaydeden Piti.

İki takımın kadrolarını karşılaştırmak elbette gereksiz. Çünkü, kadro kalitesi açısından bakıldığında, Real Madrid’in kaç gömlek üstün olduğunu herkes biliyor. Bu maçta, Rayo Vallecano’nun vereceği mücadele önemli. Eğer Real Madrid erken gol bulursa, Rayo’nun direnci kırılır ve maç farklı Real Madrid galibiyetiyle sonlanır. Ancak Rayo Vallecano golü daha erken bulursa, puan çıkarabilir bu deplasmandan. Yine de ben, ilk ihtimalin daha yüksek olduğunu düşünüyorum. Real Madrid golü bulup, farkı da açacaktır ve maçı zorlanmadan kazanacaktır.

Skor tahminim ise 6-1.
Bets10′dan ücretsiz bonusunuzu almak ve bu maça hemen bahis yapmak için tıklayın!

Bunlar da hoşunuza gidebilir...

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir