Mersin Fenerbahçe Maç Tahminleri 10 Şubat 2013

Mersin İdman Yurdu Fenerbahçe 10 Şubat 2013 Futbol Tahminleri.Spor Toto Süper Lig’in 21. Haftasında, Mersin İdman Yurdu ile Fenerbahçe 10 Şubat Pazar günü karşı karşıya gelecek. Karşılaşmanın başlama saati ise 16.30.

Mersin İdman Yurdu, ligin ikinci yarısına çok iyi başladı. 17. sırada bulunan Mersin temsilcisi, sezonun ikinci yarısının ilk iki maçında 4 puan aldı. Orduspor’u adeta elinden kaçıran Mersin İdman Yurdu, sonraki hafta ise Sivasspor’u 3-0 gibi net bir skorla geçti. Genelde tecrübeli isimlerin bulunduğu kadroda, özellikle forvet ve orta saha dikkat çekiyor. İleride Nobre ve Mehmet yıldız gibi, ligin fizik gücü tüksek oyuncuları var. Orta sahada ise Ben Yahia, Nduka, Culio ve yeni transfer Ozan İpek gibi başarılı isimler var. Devre arasında da, ligin en iyi sol beklerinden biri olan Tanju Kayhan takıma katıldı ve defans hattı da güçlendirildi. Mersin İdman Yurdu, her takımı yenebilecek güçte. Ancak bunun için, girdikleri sayısız pozisyonu değerlendirmeliler.

Mersin İdman YurduFenerbahçe karşılaşmasını canlı olarak izlemek için tıklayın!

Devre arasında takıma önemli takviyeler yapan Fenerbahçe, eski futbolcuları Emre Belözoğlu ve Reto Ziegler’i ve İstanbul Büyükşehir Belediyespor’dan Pierre Webo’yu kadroya kattı. Son haftalarda başarılı sonuçlar alamayan Fenerbahçe, 19. haftada ise Gaziantepspor deplasmanından 2-1 galibiyetle ayrılmayı başarmıştı. Fenerbahçe’de eleştirilen noktalardan biriydi, orta sahadaki mücadele isteği. Bunun önüne geçmek ve kadroda, takıma söz geçirebilecek, deyim yerindeyse “abilik yapacak” bir isim gerekliydi. Bu durumu düzeltebilmek için yapılabilecek en doğru hamleyi yaptı Fenerbahçe yönetimi ve Emre tekrar takıma kazandırıldı. Forvet hattına ise, Sow’un alternatifi olarak Webo alındı ki, Webo ligin kaliteli forvetlerinden biriydi. Emre’li Fenerbahçe’yi merakla bekliyorum, çünkü bugüne kadar eksik gördüğüm mücadele gücü ve kazanma arzusu gibi önemli faktörler, bugünden sonra değişecektir diye tahmin ediyorum.

İki takımdan hangisi bu maçı kazanırsa kazansın şaşırmam. Mersin İdman Yurdu, evinde kolay kolay teslim olmaz. Ancak karşısındaki takım da, eski halinden çok daha güçlenen Fenerbahçe. Mersin’in orta sahada daha güçsüz olacağını, bu nedenle de Fenerbahçe’nin daha fazla pozisyon bulacağını düşünüyorum. Eğer, Mersin bulduğu pozisyonları gole çevirebilirse, belki bir puan alabilir. Ancak, yine de ben Fenerbahçe’nin bu maçı kazanacağını düşünüyorum.

Skor tahminim ise 1-3.
Bets10′dan ücretsiz bonusunuzu almak ve bu maça hemen bahis yapmak için tıklayın!

Bunlar da hoşunuza gidebilir...

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir