Manchester City Liverpool Maç Tahmini 3 Şubat 2013

Manchester City Liverpool 3 Şubat 2013 Futbol Tahminleri.İngiltere Premier Lig’in 25. haftasında, Manchester City ile Liverpool 3 Şubat Pazar günü karşı karşıya gelecek. Karşılaşmanın başlama saati 18.00.

En güçlü rakibi olan Manchester United’ın, inanılmaz performansına yetişmekte zorlanan Manchester City, United’ın yaşadığı her puan kaybında, rakibine biraz daha yaklaşmaya çalışıyor. Bunun için hiç puan kaybı yaşamamaları oldukça önemli. United’ın geçtiğimiz haftalarda aldığı Tottenham beraberliğiyle, City rakibine 2 puan daha yaklaşmıştı ve aradaki puan kaybı 5’e inmişti. Kaliteli bir kadroya sahip olan Manchester City, her maç ayrı bir ismin yıldızlaştığı galibiyetler alabiliyor.

Manchester CityLiverpool karşılaşmasını canlı olarak izlemek için tıklayın!

Takım olarak çok iyi bir futbol sergilenmeyen maçlarda bile, bir isim sahne alıp maçı kazandırabiliyor. Tıpkı 4-3 kazanılan Norwich City maçında olduğu gibi. O maçta Edin Dzeko sahne almış ve attığı 2 golle takımına galibiyeti getirmişti. Orta sahada Silva, Nasri, Milner, Barry ve Javier Garcia gibi etkili silahları bulunan City; forvette de, her ne kadar Agüero sakat da olsa, Dzeko, Tevez ve Balotelli gibi kaliteli isimlere sahip. Defans hattında da Clichy, Zabaleta, Lescott ve Kompany gibi yine çok kaliteli isimler var. Bu isimlerden Kompany, Arsenal maçında kırmızı kart görmüştü ancak federasyon, bu kartın haksız olduğuna karar verdi ve Kompany ceza almadı.

Liverpool, bu sene lige çok kötü başlamıştı. İlk 5 hafta galibiyet yüzü görememiş, ilk 14 haftada ise yalnızca 3 galibiyet alabilmişlerdi. Ancak takip eden haftalarda başarılı sonuçlar almaya başladılar ve bir anda kendilerini üst sıraları zorlarken buldular. Son 9 haftada 6 galibiyet aldılar ve 18 puan topladılar, ki bu Premier Lig için iyi bir grafik. Şampiyonluk için mücadele eden diğer takımlara göre mütevazi bir kadroya sahip olan Liverpool, kaptan Steven Gerrard ve müthiş bir forvet olan Luis Suarez sayesinde bu noktaya kadar geldi demek, yanlış olmaz herhalde. Liverpool’da fazla forma şansı bulamayan Milli futbolcumuz Nuri Şahin’in, yetiştiği kulüp olan Borussia Dortmund’a döndüğünü de belirtmekte fayda var.

Manchester City de Liverpool da ofansif futbol oynuyor, ki bunu zaten skorlara bakarak anlamak mümkün. İki takım da bu maçtan galip ayrılabilir çünkü ikisi de bu kalitede. Ancak Manchester City’nin kadro kalitesinin daha iyi olduğunu ve galibiyet için bir adım önde olduğunu düşünüyorum. Orta sahada belki sıkı bir mücadele olacak ve belki Liverpool’un da en az Manchester City kadar iyi forvetleri var ama bu yeterli olmayacak, Manchester City, galip gelecektir.

Skor tahminim ise 2-1.
Bets10′dan ücretsiz bonusunuzu almak ve bu maça hemen bahis yapmak için tıklayın!

Bunlar da hoşunuza gidebilir...

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir