Real Madrid Atletico Madrid Maç Tahmini 28 Mayıs 2016

Real Madrid Atletico Madrid 28 Mayıs 2016 futbol bahis tahminleri.Yine bir Avrupa finali ve yine İspanyollar sahnede. Son 3 yılın Avrupa Ligi şampiyonu olan Sevilla’dan sonra, Şampiyonlar Ligi de 3. kez üst üste, bir İspanyol ekibine gidecek. 24 Mayıs 2014’te, yine bu kupanın finalinde karşılaşan iki ekipten Real Madrid, uzatmaya giden maçı 4-1 kazanmayı başarmıştı. Rövanş günü geldi çattı ve Atletico, bu kez daha iddialı. Zorlu maç, 28 Mayıs 2016 Cumartesi günü, 21.45’te başlayacak ve Guiseppe Meazza Stadyumu’nda oynanacak.

Ligde, bu sezon da hüsrana uğrayan Real Madrid, Şampiyonlar Ligi’ni kazanıp teselli bulmak istiyor. 2 yıl önce, yine aynı eşleşmede, Sergio Ramos’un 90. dakikada attığı gol ile maçı uzatmaya götüren Real, uzatmanın son 10 dakikasında attığı 3 golle rakibini 4-1 yenip şampiyon olmayı başarmıştı. Bu sezona, Rafa Benitez’le başlamışlardı, ancak ligde 18 hafta dolduğunda, Benitez ile yollar ayrıldı. Benitez, şu an Newcastle ile küme düştü ve takımın başına geçen Zinedine Zidane, 20 lig maçında 17 galibiyet 2 beraberlik ile tarih yazdı. Zizu’nun bu müthiş teknik direktörlük başlangıcı, Benitez’in bıraktığı enkazı toplamaya yetmedi ve Barcelona’nın sadece 1 puan gerisinde kaldılar. Buraya gelirken de Roma, Wolfsburg ve Manchester City’yi eleyen Zidane, bu müthiş başlangıcı, kupa ile taçlandırmak istiyor.

Atletico Madrid, taraflı tarafsız tüm futbol severlerin sevgisini ve saygısını kazanmış bir takım. Gerek ligde yarıştıkları Real Madrid ve Barcelona’dan, gerek Avrupa’da bu sezon eledikleri Bayern Münih’ten kat kat az daha bütçe ile buralara geliyorlar. Bunu kesinlikle, takımın başındaki Diego Simeone’ye borçlular. Real Madrid, yetenekli ayaklardan kurulu bir takım olsa da, Atletico Madrid onlar kadar çok yetenekli oyuncuya sahip değil. Burada ise Simeone devreye giriyor ve elindeki malzemeden maksimum verimi almayı başarıyor. 2 yıl önce kaybedilen final, herkesin dün gibi aklında. İntikam vakti geldi çattı.

Maçın favorisi, formu ve kaliteli ayakları ile Real Madrid olarak görünüyor. Ancak Atletico, bu kez çok daha iyi hazırlanıp rakibini yenmeyi başaracaktır.

Skor tahminim 0-1.

Bunlar da hoşunuza gidebilir...

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir