Man City Borussia Dortmund Maç Tahmini 3 Ekim 2012

Manchester City Borussia Dortmund 3 Ekim 2012 Maç Tahminleri.Şampiyonlar Ligi’ne ikinci maçlarla devam edilirken, Manchester City ile Borussia Dortmund, 3 Ekim Çarşamba günü, saat 21:45’te, Manchester City’nin sahasında karşı karşıya gelecekler.

Premier Lig’de 5 maçta 9 puan alan Manchester City, 2 galibiyet ve 3 beraberlik alarak, şimdilik namağlup ünvanını koruyor. Şampiyonlar Ligi’nde ise, D Grubundaki ilk maçında Real Madrid ile deplasmanda karşılaşan İngiltere temsilcisi, 87. dakikaya kadar önde götürdüğü karşılaşmayı, son 5 dakikada yediği gollerle 3-2 mağlup tamamladı. Oynadığı futbol ile izleyenlere keyif veren takımlardan biri olan Manchester City, bu maçta da etkiliydi. Ancak Real Madrid’in bulduğu pozisyon sayısı daha fazlaydı ve İspanyol ekip, hakettiği bir galibiyet almıştı.

Manchester CityBorussia Dortmund karşılaşmasını canlı olarak izlemek için tıklayın!

Bundesliga’da, 4 maçta 7 puan toplayan Borussia Dortmund ise geçen sezonki performansını bu sene yakalabilecekmiş gibi görünmüyor. Bunda Bayern Munich’in şu sıralar yakaladığı inanılmaz gollü serinin ve Dortmund’un kadrosunun değişmesinin etkisi büyük. Dortmund, ligdeki son maçında Hamburger SV’ye yenilmiş ve taraftarlarını üzmüştü. Ayrıca bu maçla birlikte, Bundesliga’da son 2 sezonun şampiyonu Borussia Dortmund’un 31 maçlık yenilmezlik serisi, 30 yıldır bu alandaki rekoru elinde bulunduran Hamburger SV tarafından sona erdirilmişti. Alman ekip, Şampiyonlar Ligi’nde ise ilk maçında Hollanda temsilcisi Ajax’ı, Almanya’da yaptığı maçta 1-0 mağlup etmişti.

İki takıma bakıldığında, ev sahibi ekip daha şanslı görünüyor. Maçları genelde gollü biten iki takımın, savunmaları ise son zamanlarda sıkıntılı günler yaşıyor. City’nin Real Madrid maçında son dakikalarda yediği goller ve Dormund’un da Hamburger SV maçında yediği goller bunun en büyük göstergesi. Dortmund’un dış sahadaki kötü performansına karşılık, Manchester City’nin kendi sahasındaki performansı oldukça iyi. City, kendi sahasında yaptığı 3 maçtan ikisini kazandı, yalnızca Arsenal ile berabere kaldı. Dortmund ise dış sahada yaptığı iki maçtan birini kaybetti, birinde ise berabere kaldı.

Öncelikle maçın bol gollü geçeceğini tahmin ediyorum. İki takım da golü arayacaktır, ancak bence golü bulmaya daha yakın olan olan taraf Manchester City. City bu maçı rahat kazanacaktır.

Skor tahminim ise 3-0.
Bets10′dan ücretsiz bonusunuzu almak ve bu maça hemen bahis yapmak için tıklayın!

Bunlar da hoşunuza gidebilir...

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir