Galatasaray Braga Maç Tahminleri 2 Ekim 2012

Galatasaray Braga 2 Ekim 2012 Futbol Tahminleri.Şampiyonlar Ligi’nde ikinci maçlar oynanırken, Galatasaray ile Braga, 2 Ekim Salı günü, saat 21:45’te, Türk Telekom Arena’da karşı karşıya gelecek.

Ligde 5 maçtır yenilmeyen ve Beşiktaş karşısında aldığı beraberlik dışındaki tüm maçlarını kazanan Galatasaray, Şampiyonlar Ligi’nde ise şanssız bir mağlubiyet aldı. Ligde 5 maçta 13 puan toplayan Galatasaray, 15 gol attı ve 6 gol yedi. Şu an ligin en golcü takımı durumunda bulunan Galatasaray’ın, ligdeki bütün maçları üst bitti. Şampiyonlar Ligi’nde ilk maçta, Manchester United deplasmanına giden Galatasaray, Kırmızı Şeytanlar’a 1-0 mağlup oldu, ancak oynadığı futbol oldukça umut vericiydi. Bu maçta, temsilcimizin 3 topu direkten döndü ve İngiliz devi karşısında başa baş bir mücadele sergiledi. Avrupa arenasında her zaman başarılı bir performans sergileyen temsilcimiz, bu sene de gruptan çıkmak için yeterli güce sahip olduğunu gösterdi.

GalatasarayBraga karşılaşmasını canlı olarak izlemek için tıklayın!

2010-2011 sezonunda UEFA Avrupa Ligi’nde, o dönemin güçlü takımlarından biri olan, bir başka Portekiz temsilcisi Porto ile final maçına çıkan Braga, maçı 1-0 kaybetmesine rağmen, gösterdiği performansla taraflı tarafsız herkesin sevgisini kazanmıştı. Jose Peseiro yönetimindeki Braga, bu sezona da kötü başlamadı ve ligde 4. maçların sonunda, 3. sıraya yerleşti. 10 kişi kaldığı Benfica maçında beraberliği kurtaran Braga, büyük takımlara karşı etkili oyunuyla dikkat çekiyor. Şampiyonlar Ligi’ne ise, hiç beklemedikleri bir mağlubiyetle başlayan Braga, Cluj’a kendi sahasında 2-0 mağlup oldu ve herkesi şaşırttı. Aslında bu maçta oldukça fazla sayıda gol pozisyonu üreten ve karşı takıma pek fazla topla oynama şansı vermeyen Braga, rakibinin bulduğu pozisyonları değerlendirmesiyle, ilk maçını kaybetmiş oldu.

Galatasaray ve Braga birbirine benzeyen iki takım diyebiliriz. Galatasaray’ın takım değeri, Braga’nın yaklaşık iki katı ve Galatasaray’da, skoru değiştirebilecek yetenekleri olan oyuncular mevcut. Braga ise takım oyununa dayalı futbol ile maçlarını oynuyor ve genelde sonuç alıyor. Braga’nın deplasman karnesi ise oldukça kötü. Buna karşılık, Galatasaray’ın kendi sahasındaki maçlarının tamamı galibiyetle sonuçlandı. Bu iki istatistik birleştiğinde, maç için Galatasaray’ı daha şanslı görmek yanlış olmasa gerek. Galatasaray’ın maçı kazanacağını düşünüyorum.

Skor tahminim ise 3-1.
Bets10′dan ücretsiz bonusunuzu almak ve bu maça hemen bahis yapmak için tıklayın!

Bunlar da hoşunuza gidebilir...

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir