Spartak Moskova Fenerbahçe Maç Tahminleri 21 Ağustos

Spartak Moskova Fenerbahçe 21 Ağustos 2012 Futbol Tahminleri.Geçtiğimiz yıl Türkiye Ligi’ni 2. sırada bitiren ve Şampiyonlar Ligi için ön eleme oynama hakkı kazanan Fenerbahçe, Devler Ligi öncesi son eleme turunda Rusya’nın güçlü ekiplerinden Spartak Moskova ile eşleşti. İlk karşılaşma 21 Ağustos Salı akşamı saat 19:00’da Moskova’da oynanacak.

Deplasmandan avantajlı bir skorla dönerek Kadıköy’de turu geçmeyi planlayan Sarı-Lacivert’liler bir önceki turda deplasmanda Vaslui’yi 4-1’le geçerken iyi, Süper Kupa’da Galatasaray’a 3-2 kaybederken ise pek de iç açıcı bir futbol sergileyemedi. Özellikle defans ve orta sahada oyun kurmakta sorun yaşanırken, Spartak Moskova maçlarına Yobo ve Gökhan Gönül’ün yetişecek olmaları olumlu. Omzundan sakatlanan Volkan Demirel’in ise eleme karşılaşmalarında görev alması beklenmiyor. Bu bakımdan her iki maçta da Mert Günok’a oldukça büyük görev düşecek.

Spartak MoskovaFenerbahçe karşılaşmasını canlı olarak izlemek için tıklayın!

Spartak Moskova ise bu sezon takımın başına geçen sene Valencia’yı çalıştıran Unai Emery’yi getirdi. Lyon’dan Kallstrom’ü, Boca Juniors’dan Insauralde’yi, Vasco de Gama’dan da Romulo’yu transfer ederek kadrolarını güçlendirdiler. Rusya Ligi’nde ilk üç karşılaşmayı puan kayıpsız geçtikten sonra, Zenit’e deplasmanda 5-0 yenilerek ağır bir yara aldılar. Tabi ki Devler Ligi onlar için de çok önemli ve son derece konsantre bir Spartak Moskova izleyeceğimize eminim.

Karşılaşma için tahminlerimize gelince, ev sahibi avantajıyla Spartak Moskova gol yemeden galip gelerek İstanbul’a avantajlı bir şekilde gelmek isteyecektir. Volan Demirel’in olmaması ve Fenerbahçe’nin defans ve orta saha bloklarının henüz yeterince verimli çalışmamaları nedeniyle gol bulmada zorlanacaklarını sanmıyorum. Bununla birlikte Fenerbahçe de en azından deplasmanda gollü bir beraberliği hedefleyecektir. Alex, Sow, Stoch ve yeni transferler Kuyt ve Krasiç gibi önemli hücum silahlarına sahip olan Sarı-Lacivert’li ekibin de rakip sahada gol bulacağına inanıyorum. Dolayısıyla ilk seçimim karşılıklı gol var (KG Var) olacak, aynı şekilde toplam gol 2.5 üstü seçeneğinin de oldukça olası olduğunu düşünüyorum.

Maç skoru olarak tahminim ise 2-1 Spartak Moskova galibiyeti olacak.
Bets10′dan ücretsiz bonusunuzu almak ve bu maça hemen bahis yapmak için tıklayın!

Bunlar da hoşunuza gidebilir...

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir