İsveç Fransa Maç Tahminleri 19 Haziran 2012

UEFA Euro 2012. İsveç Fransa 19 Haziran 2012 Tahminleri.İsveç ile Fransa, Avrupa 2012 şampiyonası B Grubu’nda, 19 Haziran 2012 Salı günü, saat 21:45 ‘te karşı karşıya gelecek.

İsveç, gruptaki ilk maçında Ukrayna ile karşılaştı ve sahadan 2-1 mağlubiyetle ayrıldı. Hakemliğini Cüneyt Çakır’ın yaptığı maçta, İbrahimovic’le öne geçen İsveç, takip eden 10 dakika içinde, Shevchenko’dan yediği gollerle sahadan mağlup ayrıldı ve gruba yenilgiyle başladı. Ancak bu yenilgiye rağmen, maçta oynanan futbolun izleyenlere keyif vermesinde, İsveç’in payının büyük olması, kendi adlarına umut vericiydi. İsveç’te Kim Kallstrom’un performansı pek iyi değildi, defansta ise Mellberg, tecrübesine yakışır bir performans sergiledi. Ligimizde forma giyen futbolculardan Hollmen dakika alamasa da, son 20 dakika Elmander’i izleme şansı bulduk, ancak Elmander oynadığı süre içinde etkili olamadı. Ibrahimovic’in performansı ise oldukça iyiydi, hatta sahanın en iyi oyuncusuydu diyebiliriz.

İsveçFransa karşılaşmasını canlı olarak izlemek için tıklayın!

Fransa ise ilk maçında İngiltere ile 1-1 berabere kaldı. Ukrayna İsveç maçına göre daha tutuk geçen maçta, Nasri ve Lescott’un karşılıklı kaydettikleri gollerle puanlar paylaşıldı ve iki takım da şampiyonaya galibiyet alamadan başladı. Fransa bu maçta İngiltere’ye göre daha iyi oynadı, ancak İngiltere’nin yaptığı etkili defansı aşmayı bir türlü başaramayan Fransa, maçı bir puanla tamamladı. Fransa’nın ileri uçta Remy’yi aradığı ise bir gerçek. 2010 Dünya Kupası’nda yaşanan hayal kırıklığının ardından, teknik direktörlük görevine Laurent Blanc’ı getiren ve yepyeni bir çehre kazanan Fransa, bu sonucun ardından yenilmezlik serisini 22’ye çıkardı. Organize olmakta güçlük çeken ve Zidane’lı, Henry’li günlerini adeta mumla arayan Fransa ile; Ibrahimovic dışında skoru değiştirebilecek ya da pozisyon üretebilecek oyuncusu bulunmayan İsveç’i karşı karşıya getirecek bu maçta skor muhtemelen çok gollü olmayacaktır. Orta sahada kontrol Fransa’nın elinde olacak gibi görünüyor ama Ribery ve Nasri gibi oyunculara karşılık olarak, Ibrahimovic gibi bir faktörü de İsveç adına unutmamak lazım.

Maç, belki seyir zevki açısından çok tat vermeyecektir, ancak kıran kırana geçmesi oldukça yüksek bir ihtimal. Maçın Fransa lehine sonuçlanma ihtimalinin daha yüksek olduğunu düşünüyorum.

Skor tahminim ise 2-1.
Bets10′dan ücretsiz bonusunuzu almak ve bu maça hemen bahis yapmak için tıklayın!

Bunlar da hoşunuza gidebilir...

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir