Fransa İngiltere Maç Tahminleri 11 Haziran 2012

Euro 2012. Fransa İngiltere 11 Haziran 2012 Futbol Tahminleri.Fransa ile İngiltere Avrupa 2012 D Grubu’nda, 11 Haziran 2012 Pazartesi günü, saat 19:00’da karşı karşıya gelecek.

Fransa, Avrupa 2012’ye gelirken elemelerde D Grubu’nda mücadele etmiş ve grubu Bosna-Hersek’in önünde, 10 maçta topladığı 21 puan ve +11 averajla bitirmişti. Fransa son maçında Bosna-Hersek’le liderlik maçına çıkmış ve sahadan, Samir Nasri’nin 77. dakikada attığı penaltı golüyle beraberlikle ayrılmıştı. Eleme grubunun ilk maçında, 3 Eylül 2010 tarihinde Beyaz Rusya’ya beklenmedik şekilde 1-0 mağlup olmuşlardı ve o tarihten bugüne kadar mağlubiyet yüzü görmediler. Elemelerden sonraki hazırlık maçlarında da başarılı performanslarını sürdürdüler.

Fransaİngiltere karşılaşmasını canlı olarak izlemek için tıklayın!

Fransa’nın Avrupa 2012 kadrosunda defansta bulunan Evra ve Mexes, orta sahada bulunan Malouda gibi tecrübeli isimlerin yanı sıra, yine orta sahada Ribery ve Nasri ve forvette de Benzema gibi önemli isimler var. Ancak yine de forvette Loic Remy’nin olmayışı Fransa adına büyük eksiklik.

İngiltere ise Avrupa elemelerinde G Grubu’nda 8 maçta 18 puan ve +12 averaj toplayarak grubu Karadağ’ın önünde lider olarak tamamlamıştı. Eleme grubundan sonra yaptığı hzırlık maçlarında önce Hollanda’ya mağlup olan İngiltere, daha sonra karşılaştığı Norveç’i ise 1-0 ile geçti.

İngiltere’de Şubat ayında görevinden ayrılan Fabio Capello’nun yerine Mayıs ayında Roy Hodgson getirildi. Ancak bu, hazırlık döneminde hem aday kadronun değişmesine hem de oyuncuların motivasyonunda bozukluğa yol açmıştı ki, bu olumsuz etki hazırlık maçlarında kendini gösterdi. İngiltere’de önce Gareth Bale’in sakatlığı nedeniyle kadrodan çıkarılması, ardından birkaç hafta önce sakatlanan kaptan Frank Lampard’ın da kadrodan çıkarılmasıyla takım olumsuz etkilenecektir. Oysa hem Bale hem de Lampard sezon içinde takımlarında ve milli takımda başarılı performans sergilemişlerdi. Bütün bu olumsuzluklara rağmen, İngiltere’nin kadrosu yine de şampiyonanın kalburüstü kadrolarından biri. Wayne Rooney, Steven Gerrard, Ashley Cole, John Terry ve Jermain Defoe İngiltere adına en önemli isimler.

İngiltere’nin defansı daha güçlü gibi görünse de, maç iki denk takımın mücadelesi şeklinde geçecektir. Maçın beraberlikle tamamlanacağını düşünüyorum.

Skor tahminim ise 1-1.
Bets10′dan ücretsiz bonusunuzu almak ve bu maça hemen bahis yapmak için tıklayın!

Bunlar da hoşunuza gidebilir...

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir