Bursaspor Ankaragücü Maç Tahminleri 21 Mart 2011

Bursaspor Ankaragücü 21 Mart 2011 TahminleriSpor Toto Süper Lig’de son iki haftada aldığı beraberliklerle şampiyonluk yarışında 7 puan birden geriye düşen Bursaspor, 26. haftanın kapanış maçında pazartesi gecesi saat 20:00’de Bursa Atatürk Stadyumu’nda Ankaragücü’nü konuk ediyor.

Arka arkaya İstanbul BB. ve K. Karabükspor’la 1-1’lik skorlarla berabere kalan Timsahlar, azalan şampiyonluk şanslarını sürdürebilmek için Ankaragücü’nü mutlaka yenmek zorundalar. Aksi durumda şampiyonlar ligine katılma ihtimalleri de oldukça azalmış olacak. Ankaragücü ise Konyaspor’dan sonra Galatasaray’ı da mağlup ederek 2 haftada 6 puan aldı ve oldukça rahatladı. Bursaspor karşısına ilk yarıda kendi evlerinde aldıkları 5-1’lik ağır mağlubiyetin rövanşı için çıkacaklar.

BursasporAnkaragücü karşılaşmasını canlı olarak izlemek için tıklayın!

Bursaspor ve sezon kendi sahasında oynadığı maçlarda, 7 galibiyet ve 3 beraberlik alırken, 2 kez de sahadan mağlup olarak ayrıldı. Bu 12 maçın 5’i 2.5 gol üstü olarak biterken, 8 tanesi ise toplam gol 2-3 aralığında bitti. Ankaragücü ise deplasmanlarda 3 galibiyet ve 4 beraberlik elde ederken, 5 kez de yenildi. Bu 12 maçın ise 7 tanesi 2.5 gol üstü olarak sonuçlandı.

Geçen sezon bu sahada oynanan karşılaşmayı Bursaspor 1-0 kazanmasını bilmişti.

Karşılaşma için tahminlerimize gelince, Bursaspor açısından hayati önem taşıyan bir maç. Kazanmayı başaramadıkları takdirde hem şampiyonluk hem de şampiyonlar ligi hedeflerinden oldukça uzaklaşmış olacaklar. Bu bakımdan karşılaşmaya tam konsantrasyonla çıkacaklarını sanıyorum. Ankaragücü ise çok daha rahat bir konumda, Mesut Bakkal’la bir çıkış gösterdiler, bu maçta da sürpriz yapmaya çalışacaklar. Hem Ankaragücü’nün rahatlığı hem de Bursaspor’un kazanma zorunluluğu sebeplerinden bu maç için ilk seçimim 2.5 gol üstü olacak. Bursaspor son 5 iç saha maçının 4’ünde gol yedi, Ankaragücü de bu maçta kaliteli gol ayaklarıyla gol bulabilir. Taraf bahsine oynamak isteyenler ise Bursaspor’un 1 farklı galibiyetini sistem kuponlarında değerlendirebilirler, ev sahibi ekip iç sahadaki 7 galibiyetinden 5’ini 1 farkla aldı.

Maç skoru olarak tahminim ise Bursaspor’un 2-1’lik galibiyeti olacak. Bets10 bu karşılaşma için size en iyi oranları sunuyor, hemen kayıt olmak için tıklayın!

Bunlar da hoşunuza gidebilir...

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir