Beşiktaş Trabzonspor Maç Tahmini 6 Mart 2011

Beşiktaş Trabzonspor 6 Mart 2011 TahminleriSpor Toto Süper Lig’de kendi sahasında maç kazanamama alışkanlığını sürdürerek bunun sonucunda liderliği Fenerbahçe’ye kaptıran Trabzonspor, pazar günü saat 19:00’da İnönü Stadyumu’nda Beşiktaş’ın konuğu oluyor.

Art arda deplasmanlarda Sivasspor ve Manisaspor’u mağlup ettikten sonra, geçen hafta Kayserispor karşısında 3-3’lük beraberliğe razı olmak zorunda kalan Karadeniz ekibi, böylece kendi sahasında maç kazanamama serisini üç maça çıkarmış oldu. İstanbul’da Beşiktaş karşısında galip gelerek averajla veya Fenerbahçe’nin Ankara’da olası puan kaybıyla tekrar liderliğe yükselmek isteyecekler. Beşiktaş ise son dönemdeki başarısızlığının izlerini Trabzonspor gibi güçlü bir rakibi evinde devirerek biraz olsun silmek isteyecek.

BeşiktaşTrabzonspor karşılaşmasını canlı olarak izlemek için tıklayın!

İki takım arasında ligin ilk yarısında oynanan karşılaşmayı Trabzonspor 1-0 kazanmıştı. Türkiye Kupası’nda bu sahada oynanan maçı ise Beşiktaş 2-1 kazanarak rakibini kupanın dışına itmişti.

Beşiktaş bu sezon kendi sahasında oynadığı maçlarda, 5 galibiyet, 4 beraberlik alırken 3 kez de mağlup oldu. Bu 12 maçın 7 tanesi 2.5 gol üstü bitti. Trabzonspor ise deplasmanlarda 8 kez galip gelirken bu alanda ligin en iyisi konumunda. Ayrıca 2 beraberlik ve 1 yenilgi aldılar. Bu 11 karşılaşmanın 6 tanesi ise 2.5 gol üstü olarak sonuçlandı.

Karşılaşma için tahminlerimize gelince, sezon boyunca sıkıntılı olan Beşiktaş’la deplasmanlarda iyi performans gösterip kendi sahasında puan kaybı yaşayan Trabzonspor’un karşılaşması oldukça zevkli geçecek. Her iki taraf da kazanmak isteyecek, Trabzonspor form olarak daha iyi durumda görünmesine rağmen, Beşiktaş da ev sahibi avantajına sahip. İki ekibin de kazanmasının sürpriz olmayacağını düşündüğüm maçta ilk seçimim ise 2.5 gol üstü olacak. Daha yüksek oran arayanlar toplam gol 4-6 seçeneğine de sistem kuponlarında yer verebilirler. Taraf bahislerinde açısından beraberlik olasığılını biraz daha önde görüyorum.

Maç skoru olarak tahminim de tarafların 2-2’lik beraberlikle puanları paylaşmaları olacak. Bets10 bu karşılaşma için size en iyi oranları sunuyor, hemen kayıt olmak için tıklayın!

Bunlar da hoşunuza gidebilir...

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir