Valencia Barcelona Maç Tahmini 2 Mart 2011

Valencia Barcelona 2 Mart 2011 Maç Tahminleriİspanya La Liga’da yoluna dolu dizgin devam eden ve en yakın takipçisi Real Madrid’in önünde 7 puan farkla liderliğini sürdüren Barcelona, çarşamba akşamı saat 23:00’te zorlu Valencia deplasmanına konuk oluyor.

Hafta sonu Real Madrid’in Deportivo deplasmanında takılmasıyla aradaki puan farkını 7’ye çıkaran ve şampiyonluk yolunda biraz rahatlayan Barcelona, Valencia deplasmanında da kazanarak şampiyonluk yolunda bir zorlu engeli daha aşmak istiyor. 51 puanla 3. sırada bulunan ev sahibi Valencia ise Şampiyonlar Ligi’ne direk katılabilmek için sıralamadaki yerini korumak ve lidere çelme takmak isteyecek.

ValenciaBarcelona karşılaşmasını canlı olarak izlemek için tıklayın!

Sezonun ilk yarısında oynanan maçta Barcelona geriye düşmesine rağmen 2-1 galip gelmesini bilmişti. Bu sahada geçen sezon oynanan karşılaşma ise 0-0 berabere sonuçlanmıştı.

Barcelona bu sezon deplasmanlardaki maçlarda tam 11 kez kazanırken, 1 kez berabere kaldı ve hiç yenilmedi. İnanılmaz bir deplasman performansları var. Bu 12 karşılaşmanın 10’u 2.5 gol üstü olarak sonuçlandı. Valencia ise kendi sahasında 8 kez kazanırken, 4 beraberlik ve 1 yenilgi aldı. Bu 13 maçın 6 tanesi 2.5 gol üstü olarak bitti.

Barcelona cumartesi gecesi deplasmanda Mallorca’yı 3-0 mağlup ederken, Valencia da pazar akşamı yine deplasmanda Athletico Bilbao’yu 2-1 yenmeyi başardı.

Karşılaşma için tahminlerimize gelince, iki Şampiyonlar Ligi ekibini hafta arası da lig maçı oynamak yoracak. İkisi de gelecek hafta içi rövanş karşılaşmalarına çıkacaklar ve oldukça yoğun bir fikstüre sahipler. Bu bakımdan bu maçta her iki takımda da az da olsa rotasyon olabileceğini sanıyorum. Barcelona hem mükemmel deplasman serisine devam etmek isterken, hem de Real Madrid’le aranın kapanmamasına çalışacak, Valencia ise bu seriyi bozmak için çok istekli olacaktır kuşkusuz. Eğer forvet oyuncuları maçın başında şanssızlık yaşamazlarsa, ilk olarak bu maçın 2.5 gol üstü biteceğini düşünüyorum. Taraf bahislerinde ise elbette Barcelona bir adım önde, ancak Valencia’nın sürpriz yapma ihtimali de yabana atılmamalı.

Maç skoru olarak tahminim ise deplasman ekibinin ligin ilk yarısında olduğu gibi 2-1’lik galibiyeti olacak. Bets10 bu karşılaşma için size en iyi oranları sunuyor, hemen kayıt olmak için tıklayın!

Bunlar da hoşunuza gidebilir...

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir