Manisaspor Fenerbahçe Maç Tahminleri 5 Şubat 2011

5 Şubat 2011 Futbol TahminleriSpor Toto Süper Lig’de geçen hafta lider Trabzonspor’u devirerek şampiyonluk yarışına ayrı bir heyecan getiren Fenerbahçe, aldığı 3 puanın daha da anlamlı bir hale gelmesi için cumartesi akşamı saat 19:00’da zorlu Manisaspor deplasmanına konuk oluyor.

Sergilediği etkili futbol ve maçın başında bulduğu gollerle güçlü Trabzonspor’u 2-0 yenerek taraftarlarını mutlu eden ve liderle arasındaki puan farkını da 4’e kadar indiren Fenerbahçe, şampiyonluk yolundaki amansız takibini sürdürebilmek için Manisaspor deplasmanından da 3 puanla ayrılmak zorunda.

ManisasporFenerbahçe karşılaşmasını canlı olarak izlemek için tıklayın!

Geçen hafta deplasmanda Ankaragücü’nü 3-1’le geçerek son 5 haftadaki 4. galibiyetini alan ve 6. sıraya kadar yükselen Manisaspor ise Fenerbahçe’ye çelme takarak başarılı performansını devam ettirmek peşinde olacak.

Fenerbahçe bu sezon deplasmanlarda 9 maçın sadece 4’ünü kazanabilirken, 1 beraberlik ve 4 mağlubiyet aldı. Bu 9 karşılaşmanın 5’i toplam gol 2.5 üstü olarak sonuçlandı. Manisaspor ise 10 iç sahada maçında 5 galibiyet, 5 mağlubiyet alırken, ilginç bir şekilde hiç berabere kalmadı. Bu 10 maçın 5 tanesi de 2.5 üstü olarak bitti.

Ligin ilk yarısında İstanbul’da oynanan maçı Fenerbahçe 4-2 kazanmayı başarmıştı. Geçen sezon Manisa’da oynanan karşılaşma ise karşılıklı gollerle 2-2 berabere olarak sonuçlanmıştı.

Fenerbahçe’de Selçuk Şahin ve Gökhan Gönül bu karşılaşmada kart cezalıları oldukları için yer alamayacaklar.

Karşılaşma için tahminlerimize gelince, geçen haftaki galibiyetin anlam kazanması için Fenerbahçe bu maçtan da mutlaka 3 puanla ayrılmak zorunda. Aksi takdirde şampiyonluk yarışında büyük bir yara alırlar. Bununla birlikte Manisaspor da oldukça formda ve önüne geleni devirmeye devam ediyor, dolayısıyla oldukça zorlu bir rakip bekliyor olacak Sarı-Lacivert’lileri. Taraf bahsinden ziyade her iki tarafın da hücum anlamında kaliteli oyunculara sahip olması sebebiyle maçın 2.5 üstüne taşınacağını düşünüyorum. Daha yüksek oran arayanlar sistem kuponlarında toplam gol 4-6 seçeneğine de yer verebilirler.

Maç skoru olarak tahminim ise Fenerbahçe’nin 2-1‘lik galibiyeti olacak. Betsson bu karşılaşma için size en iyi oranları sunuyor, hemen kayıt olmak için tıklayın!

Bunlar da hoşunuza gidebilir...

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir