İstanbul BB Beşiktaş Maç Tahmini 30 Ocak 2011

30 Ocak 2011 Maç TahminleriSpor Toto Süper Lig’in ikinci yarısına yıldız transferle giren ve ilk maçında Bucaspor’u farklı mağlup eden Beşiktaş, şampiyonluk yolundaki yürüyüşüne devam etmek için pazar günü saat 15:00’te İstanbul BB.’ye konuk oluyor.

Simao, Almeida ve Fernandez transferleriyle Avrupa’da da ses getiren Siyah – Beyaz’lılar, yeni kadrosuyla oynadığı ilk lig maçında Bucaspor’u zorlanmadan 5-1 yenmeyi başarmıştı. Ekipte yıldız isimlerin yanında Nobre’nin de form olarak yükselişi söz konusu. Ligin zirvesindeki ekiplerin zorlu maçlara çıkacakları haftada İstanbul BB.’yi mağlup ederek üst sıralarla aralarındaki puan farkını biraz daha indirmek isteyecekler.

İstanbul BBBeşiktaş karşılaşmasını canlı olarak izlemek için tıklayın!

Ligin ilk yarısında İnönü Stadyumu’nda oynanan karşılaşmayı İstanbul BB. ikinci yarıda bulduğu gollerle 2-0 kazanmayı başarmıştı. Geçen sezon bu sahada oynanan maç ise karşılıklı gollerle 1-1 sonuçlanmıştı.

Beşiktaş bu sezon deplasmalarda oynadığı maçlarda, 4 galibiyet, 1 beraberlik ve 3 mağlubiyet aldı. Bu 8 maçın ilginç bir şekilde sadece 2 tanesi 2.5 gol üstü olarak sonuçlandı. İstanbul BB. ise kendi sahasında yine aynı şekilde 4 galibiyet, 1 beraberlik ve 3 mağlubiyet alırken, bu 8 maçın 3’ü 2.5 üstü olarak bitti.

Karşılaşma için tahminlerimize gelince, her ne kadar yukarıdaki istatistiklerden ekiplerin gollü maçlara imza atmadığı görülse de, Beşiktaş’ın değişen kadrosu ve Schuster’in hücumcu anlayışının defansta zaafiyetlere yol açması, bununla birlikte İstanbul BB.’nin ilk yarıdaki maçta da görüldüğü üzere bu tip defans zaafiyetlerini ligimizde en iyi değerlendiren ekiplerden biri olması sebepleriyle bu maçın 2.5 gol üstüne taşınacağını düşünüyorum. Daha yüksek oran arayanlar hava koşulları da müsait olursa toplam gol 4-6 seçeneğini değerlendirebilirler. Taraf bahislerinde ise İstanbul BB. her sahada her takım için zor bir rakip olsa da, yakaladığı havayla Beşiktaş’ın bir adım önde olduğunu düşünüyorum. Siyah – Beyaz’lılar kazanmayı başarıp şampiyonluk yarışında var olduklarını göstermek isteyeceklerdir.

Maç skoru olarak tahminim ise Beşiktaş’ın 3-1‘lik galibiyeti olacak. Betsson bu karşılaşma için size en iyi oranları sunuyor, hemen kayıt olmak için tıklayın!

Bunlar da hoşunuza gidebilir...

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir