Trabzonspor Ankaragücü Maç Tahminleri 22 Ocak 2011

22 Ocak 2011 Maç TahminleriSpor Toto Süper Lig’in ilk yarısını 5 puan farkla lider olarak bitiren Trabzonspor, ikinci yarının ilk maçında cumartesi günü saat 16:00’da Ankaragücü’nü Avni Aker Stadyumu’nda konuk ediyor.

İlk yarıda oynadığı 17 maçın 13’ünü kazanarak oldukça başarılı bir performans ortaya koyan ve en yakın rakibine 5 puan fark atan Karadeniz ekibi, bu sezon yıllardır özlemini duyduğu şampiyonluğa ulaşmak istiyor. Ankaragücü karşılaşması da bu şampiyonluğa ulaşmak adına önlerindeki ilk engel. TrabzonsporAnkaragücü karşılaşmasını canlı olarak izlemek için tıklayın!

Buna karşılık ligin ilk yarısında 21 puan toplayarak 13. sırada yer alan ve küme düşime hattının sadece 7 puan yukarısında yer alan Ankaragücü ise güçlü kadrosunun hakkını vererek lider karşısında ligin ikinci yarısına iyi bir başlangıç yapmak isteyecek.

İlk yarıda Ankara’da oynanan karşılaşmayı Trabzonspor maçın ikinci yarısında bulduğu gollerle 2-0 kazanmasını bilmişti. Geçtiğimiz sezon bu sahada oynanan karşılamayı da Karadeniz ekibi 3-0’lık net bir skorla kazanmıştı.

Trabzonspor ligin ilk yarısında kendi sahasında 9 maçın 7’sini kazanırken, 1 kez berabere kaldı, 1 kez de yenildi. Bu 9 maçın 5 tanesi toplam gol 2.5 üstü olarak sonuçlandı. Ankaragücü ise 8 deplasman maçında sadece 2 kere kazanırken, 3 kez berabere kaldı, 3 kez de sahadan mağlup olarak ayrıldı. Bu 8 maçın ise 5 tanesi 2.5 üstü olarak bitti.

Devre arasında Trabzonspor kadrosunda Ankaragücü’nden Mehmet Çakır’ı ve Polonyalı Brozek kardeşleri katarken, Ankaragücü de Galatasaray’dan Serdar Özkan’ı ve Manisaspor’dan Ergin Keleş’i almıştı.

Karşılaşma için tahminlerimize gelince, ev sahibinin şampiyonluk özlemi ve ev sahibi olma avantajıyla galibiyet için bir adım önde olduğu ortada. Mutlaka 3 puan almak isteyecekler ve bunu başaracak güçleri de var. Ancak son maçlarda savunmada aksıyorlar ve Ankaragücü de kaliteli gol ayaklarıyla hücumda etkili olabilen bir ekip. Dolayısıyla benim bu maç için ilk tahminim 2.5 gol üstü seçeneği olacak. Daha yüksek oran isteyenler toplam gol 4-6 seçeneğine de sistem kuponlarında yer verebilirler. Ev sahibinin handikaplı galibiyetine oynamayı riskli bulsam da maç skoru olarak tahminim ev sahibinin 3-1‘lik galibiyeti olacak.

Betsson bu karşılaşma için size en iyi oranları sunuyor, hemen kayıt olmak için tıklayın!

Bunlar da hoşunuza gidebilir...

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir