Manchester United Stoke City Maç Tahmini 4 Ocak 2011

4 Ocak 2011 Maç Tahminleriİngiltere Premier League’de averajla ve maç eksiğiyle lider durumda bulunan Manchester United Salı akşamı 22:00’de Old Trafford’da Tuncay’lı Stoke City’yi konuk ediyor.

19 maçta topladığı 41 puanla lider durumda bulunan Manchester United, kendi sahasında Stoke City’yi de mağlup ederek şampiyonluk yolunda bir virajı daha aşmak istiyor. Başarılı bir sezon geçiren ve 20 maçta aldığı 27 puanla 8. sırada bulunan Stoke City ise lider bir çelme takmanın peşinde. Man UtdStoke City karşılaşmasını canlı olarak izlemek için tıklayın!

Manchester United bu sezon evinde oynadığı 10 maçın 9’unu kazanmayı başardı ve sadece 1 beraberlik aldı. Bu 10 maçın 6 tanesi toplam gol 2.5 üstü olarak bitti. Stoke City ise 9 deplasman maçının 3’ünü kazanırken, 1 beraberlik ve 5 mağlubiyet aldı. Bu 9 maçın da 5 tanesi 2.5 gol üstü oalrak sonuçlandı.

Bu iki takım arasında geçen sezon oynanan maçlarda, Manchester United bu sahada 4-0, deplasmanda da 2-0 kazanmasını bilmişti.

Manchester Utd geçtiğimiz Cumartesi oynadığı karşılaşmada deplasmanda West Brom’u 2-1 yenerken, Stoke City de kendi sahasında Everton’ı 2-0 yenmeyi başarmıştı. Manchester Utd’da Scholes’un bir sakatlığı bulunuyor ve bu maçta oynamayabilir. Stoke City’de ise Huth cezalı ve bu maçta yerini alamayacak.

Karşılaşma için tahminlerimize gelince, kendi sahasında 10 maçın 9’unu kazanan güçlü Manchester United tabi ki bu maçın da favorisi. Oldukça formdalar ve bu maçı kazanmaları da çok güçlü bir ihtimal. Ancak düşük orandan ev sahibi galibiyeti oynamak yerine toplam gol 2-3 seçeneğinin bu maç için daha mantıklı olduğunu düşünüyorum. Ev sahibinin bu sezon evinde oynadığı 10 maçın 6’sı 2-3 gol aralığında biterken Stoke City’nin de 9 deplasman maçının 7’si 2-3 aralığında sonuçlandı. Dolayısıyla Manchester Utd galibiyeti yerine toplam gol 2-3 seçeneği güzel oranıyla kuponlarda yer alabilir. Bunun dışındaki seçeneklerin risk oranlarının daha yüksek olduğunu düşünüyorum.

Maç skoru olarak tahminim ise 2-1’lik Manchester United galibiyeti olacak. Betsson bu karşılaşma için size en iyi oranları sunuyor, hemen kayıt olmak için tıklayın!

Bunlar da hoşunuza gidebilir...

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir