Beşiktaş Gaziantepspor Maç Tahminleri 19 Aralık 2010

Beşiktaş Gaziantepspor 19 Aralık 2010 Maç TahminleriSpor Toto Süper Lig’de lider Trabzonspor’un 12 puan gerisinde 5. sırada bulunan Beşiktaş, pazar akşamı saat 19:00’da ligin güçlü ekiplerinden Gaziantepspor’u cezası sebebiyle Antalya’da konuk ediyor. Karşılaşma seyircisiz olarak oynanacak.

Ligde bu sezon şimdiye kadar oynadığı 16 maçın sadece 8’ini kazanarak liderin oldukça gerisine düşne Beşiktaş, ilk yarının son haftasında oynayacağı Gaziantepspor maçını kazanarak şampiyonluk yarışında bir puan kaybına daha ihtimal vermek istemiyor. Geçen hafta Kayserispor’u ikinci yarıda bulduğu gollerle 2-0 mağlup etmeyi başaran Gaziantepspor ise İstanbul’a puan veya puanlar almak için geliyor. BeşiktaşGaziantepspor karşılaşmasını canlı olarak izlemek için tıklayın!

Beşiktaş bu sezon kendi sahasında oynadığı 8 maçın 4’ünü kazanırken, 2’sinde sahadan beraberlikle ayrıldı. Bu 8 maçın 5’i 2.5 gol üstü olarak sonuçlandı. Gaziantepspor ise 8 deplasman maçında 3 kez kazanırken, 2 kez de berabere kaldı. Bu 8 maçın tamamı da 2.5 gol altı olarak sonuçlandı. Gaziantepspor deplasmanlarda attığı 5 golle ligin deplasmanda en az gol atan 2. takımı iken, yediği 5 golle de deplasmanlarda en az gol yiyen 3. ekip konumunda.

Geçtiğimiz sezon bu iki takım arasında oynanan karşılaşmalarda, İstanbul’da oynanan maç 0-0 berabere sonuçlanırken, Gaziantep’teki karşılaşma da ev sahibinin 2-0’lık galibiyetiyle sonuçlanmıştı.

Beşiktaş’ta geçen hafta kırmızı kart gören Guti cezası sebebiyle bu maçta yer alamazken, Quaresma, Bobo ve Nobre’nin sakatlıkları düzelmiş durumda.

Karşılaşma için tahminlerimize gelince, Beşiktaş açısından İstanbul’da oynanmasa da mutlaka kazanılması gereken bir maç. Lider Trabzonspor’un kazanması ve Beşiktaş’ın bu maçta puan kaybetmesi durumunda şampiyonluk için konuşmak gerçekten çok zor olacak. Karşılaşmanın hem Antalya’da hem de seyircisiz oynanacak olması kuşkusuz ki Siyah – Beyaz’lıları zorlayacaktır. Guti’nin eksikliği de önemli ancak Quresma’nın uzun bir aradan sonra forma giymesi bir avantaj olacak. Herşeye rağmen Siyah – Beyaz’lıların bu maçı kazanmayı başaracaklarını düşünüyorum, maçın seyircisiz olması sebebiyle de alt/üst bahislerine girmek riskli olacaktır.

Maç skoru olarak tahminim ise Beşiktaş’ın 2-0’lık galibiyeti olacak. Betsson bu karşılaşma için size en iyi oranları sunuyor, hemen kayıt olmak için tıklayın!

Bunlar da hoşunuza gidebilir...

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir