Juventus Manchester City Maç Tahmini 16 Aralık 2010

16 Aralık 2010 Maç TahminleriUEFA Avrupa Ligi A Grubu’nda altıncı ve son maçlar oynanıyor. Daha önceki maçlarda aldığı 5 beraberlikle 5 puan toplayarak grupta üçüncü sırada yer alan ve gruptan kalifiye olma şansı kalmayan Juventus, grup lideri olan ve gruptan çıkmayı garantileyen Manchester City’yi perşembe akşamı saat 20:00’de konuk ediyor.

Oynadığı her maçta berabere kalarak oldukça ilginç bir istatistiğe imza atan Juventus evinde ağırlayacağı Manchester City’yi mağlup ederek son maçta gruptaki ilk galibiyetini almak istiyor. 5 maçın 3’ünü kazanan ve 1’inde berabere kalan Manchester City ise maçtan en azından bir puanla ayrılarak grup lideri olmayı garantilemek istiyor. İki takım arasında Manchester’da oynanan karşılaşma karşılıklı gollerle 1-1 sona ermişti.

JuventusManchester City karşılaşmasını canlı olarak izlemek için tıklayın!

Manchester City ile grup ikincisi Lech Poznan arasında ikili averajda eşitlik bulunuyor. Her iki takım da kendi sahasında rakibi karşısında 3-1 kazanmıştı. Toplam averajda ise Manchester City’nin Lech Poznan’a 3 gol avantajı bulunuyor. Dolayısıyla Juventus deplasmanında Manchester City’nin bir puan alması durumunda, liderlik için Lech Poznan’ın Salzburg deplasmanında en az 3 farklı galip gelmesi gerekecek.

Avrupa’da süren yoğun kış koşulları bu maçı da etkileyecek, karşılaşma saatinde hava sıcaklığının -6 derece civarında olması bekleniyor.

Juventus hafta sonu ligde oynadığı karşılaşmada son dakikada bulduğu golle Lazio’yu kendi evinde 2-1 yenmeyi başardı ve averajla 2. sıraya yükseldi. Manchester City ise West Ham’ı deplasmanda 3-1 mağlup etti ve ligde 3. sırada bulunuyor.

Karşılaşma için tahminlerimize gelince, yoğun kış koşulları ve Manchester City’ye grup liderliği için büyük ihtimalle bir puanın yetecek olması dolayısıyla karşılaşmanın gollü geçmeme ihtimalinin yüksek olduğunu düşünüyorum ve ilk seçimim toplam gol 2.5 altı olacak. Yüksek oran arayanlar karşılaşmanın berabere bitmesine de kuponlarında yer verebilirler, İngiliz ekibinin kendisine yetecek bir puanı karşılaşmadan çıkartacağını sanıyorum.

Maç skoru olarak tahminim ise 1-1’lik beraberlik olacak. Betsson bu karşılaşma için size en iyi oranları sunuyor, hemen kayıt olmak için tıklayın!

Bunlar da hoşunuza gidebilir...

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir