Bursaspor Rangers Maç Tahminleri 7 Aralık 2010

7 Aralık 2010 Maç TahminleriAvrupa Şampiyonlar Ligi C Grubu’ndaki temsilcimiz Bursaspor, gruptaki son maçında salı akşamı saat 21:45’te grup üçüncüsü Glasgow Rangers’ı Bursa Atatürk Stadyumu’nda konuk ediyor.

Şu ana kadar oynadığı 5 maçta sadece 1 gol atıp hiç puan alamayan ve herhangi bir iddiası kalmayan Timsahlar, ilk Şampiyonlar Ligi tecrübesini puansız kapamamak amacıyla Rangers karşısına çıkıyor. Grupta 5 puan toplayan ve üçüncü sırada yer alan İskoç temsilcisi de gruptan kalifiye olma şansını kaybetmiş durumda ve Avrupa Ligi’ne gitmeyi garantilemiş olmanın rahatlığıyla geliyor Bursa’ya.

BursasporGlasgow Rangers karşılaşmasını canlı olarak izlemek için tıklayın!

İki ekibin Glasgow’da oynadıkları ilk maç İskoç ekibinin 1-0 üstünlüğüyle sona ermişti. Bursaspor grupta kendi sahasında oynadığı maçlarda Valencia’ya 4-0 ve Manchester United’a 3-0 mağlup oldu. Glasgow Rangers is deplasmanlarda oynadığı maçlarda Manchester United’la 0-0 berabere kalırken, Valencia’ya 3-0 yenilmekten kurtulamamıştı.

Bursaspor ligde pazar günü oynadığı ve Volkan Şen’in kırmızı kartla atıldığı maçta Beşiktaş’a 1-0 mağlup olurken, 31 puanla lig ikinciliğini sürdürüyor. Glasgow Rangers’ın ise İskoçya’daki kötü hava koşulları sebebiyle hafta sonu Hearts ile oynaması gereken maç ertelendi ve Bursa’ya dinlenmiş olarak geliyorlar. Ekip ligde 14 maçta topladığı 34 puanla bir maç eksiğine karşın takipçisi Celtic’in 2 puan önünde liderliğini sürdürüyor.

Karşılaşma için tahminlerimize gelince, iki hedefsiz ekibin maçı olacak. Her ne kadar Bursaspor’un gruptaki ilk puanlarını alma özlemi olsa da karşılaşmanın sonucu puan tablosunda herhangi bir değişiklik yaratmayacak. Rangers’ın maçları 2 haftadır erteleniyor, dolayısıyla baya bir dinlenmiş durumdalar, buna karşılık Bursaspor ise pazar günkü Beşiktaş maçından hemen iki gün sonra bu maça çıkacak. Bu yüzden maçın sonlarında kondüsyon avantajı İskoç temsilcisinde olabilir. Bursaspor’un ilk puanı alma özlemi ve Rangers’ın kondüsyon avantajı sebeplerinden bu maç için ilk seçimim yüksek orandan beraberlik olacak.

Toplam gol 2.5 altı da bu maç için düşünülebilecek bir başka seçenek. Maç skoru olarak tahminim ise 1-1’lik beraberlik olacak. Betsson bu karşılaşma için size en iyi oranları sunuyor, hemen kayıt olmak için tıklayın!

Bunlar da hoşunuza gidebilir...

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir