Galatasaray Beşiktaş Maç Tahmini 28 Kasım 2010

Galatasaray Beşiktaş TahminleriSpor Toto Süper Lig’de bu sezon taraftarlarını hayal kırıklığına uğratan iki ezeli rakip Galatasaray ile Beşiktaş, pazar akşamı saat 19:00’da Ali Sami Yen Stadyumu’nda karşı karşıya geliyor.

13 maçta topladığı sadece 17 puan ve eksi 4 averajıyla oldukça kötü bir sezon geçiren Galatasaray, kendi evinde ezeli rakibi Beşiktaş’ı mağlup ederek en azından daha sonraki haftalar için moral bulmak istiyor. Benzer bir şekilde 21 puanla 6. sırada bulunan Beşiktaş ise ezeli rakibini deplasmanda yenerek üst sıralardan ve şampiyonluk yarışından uzaklaşmak istemiyor. Biri lider Trabzonspor’dan 13, diğeri ise 9 puan geride bulunan iki takımdan bu maçı kaybeden taraf artık büyük olasılıkla şampiyonluk yarışına veda etmiş olacak.

GalatasarayBeşiktaş karşılaşmasını canlı olarak izlemek için tıklayın!

Ev sahibi Galatasaray bu sezon sahasında oynadığı maçlarda 3 galibiyet ve 3 mağlubiyet alırken hiç berabere kalmadı. Bu maçların 3’ü 2.5 gol üstü olarak sonuçlandı. Konuk Beşiktaş ise deplasmanlarda 3 kez kazanıp 2 kez kaybederken sadece ezeli rakibi Fenerbahçe ile berabere kaldı. Bu 6 maçın ise sadece 1 tanesi 2.5 gol üstü olarak bitti.

Her iki takımın geçen sezon oynadığı maçlarda, Galatasaray bu sahada 3-0 kazanırken, İnönü Stadyumu’ndaki maç 1-1’lik beraberlik bitmişti.

Karşılaşma için tahminlerimize gelince, performans açısından oldukça kötü performans sergileyen iki dev takımın maçını önceden tahmin etmek oldukça zor görünüyor. İki ekip de savunmasında sorunlu, hücum anlamında ise skor bulmakta zorluk çekiyor. Moral açısından da birbirlerinden pek farkları yok, sezon başında hedefledikleri noktaya uzak olmalarından dolayı moralsizler. Derbilerin havası tabi her zaman başkadır ama bu kez kazanan tarafın şampiyonluk yolunda eline önemli bir avantaj geçiremeyecek olması bu derbiyi ilginç kılan tek özellik. Taraf bahsinden ziyade bu maç için ilk seçimim toplam gol 2-3 seçeneği olacak. Her iki taraf da gol bulabilir, bu golü savunmakta zorluk da yaşayabilir ancak 2.5 gol üstüne yönelmek için iki takımın da oldukça golcü yapıda olduklarını söylemek zor. Bu bakımdan 2-3 gol seçeneğinin en mantıklı seçim olduğunu düşünüyorum. Taraf bahsi oynamak isteyenler ise yüksek orandan beraberliği sistem kuponlarında değerlendirebilirler.

Maç skoru olarak tahminim ise 1-1’lik beraberlik olacak. Betsson bu karşılaşma için size en iyi oranları sunuyor, hemen kayıt olmak için tıklayın!

Bunlar da hoşunuza gidebilir...

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir