Roma Bayern Munich Maç Tahmini 23 Kasım 2010

23 Kasım 2010 Maç Tahminleri23 Kasım Salı itibariyle Şampiyonlar Ligi’nde grup mücadelelerinin 5. maçları oynanacak. Bayern Munich’in 12 puanla lider olduğu E Grubu’nda 6 puanla 2. sırada bulunan Roma, salı akşamı 21:45’te, Stadio Olimpico’da grup liderini konuk edecek.

Roma’nın bu sene Serie A’ya bu kadar kötü başlayacağını sanırım kimse tahmin edemezdi. Kendi sahalarında oynadıkları ilk iki maçtan beraberlikle ayrılan Roma, deplasmandaki ilk 3 maçında da mağlup olarak, ilk 5 maçta sadece 2 puan alabilmişti. Roma ilk galibiyetini ise, geçen sene şampiyon olan ve Jose Mourinho’yu Real Madrid’e kaptıran ve şu anda 6. sırada bulunan Inter karşısında aldı. Geçen haftaki Juventus deplasmanından 1-1 beraberlikle ayrılan Roma, ligde oynadığı 13 karşılaşmada 22 puan topladı ve attığı 17 gole karşılık, ikinci haftada Cagliari’ye 5-1 yenildiği maçın büyük katkısıyla, kalesinde 15 gol gördü ve şu anda maç fazlasıyla 3. sırada bulunuyor.

RomaBayern Münih karşılaşmasını canlı olarak izlemek için tıklayın!

Geçen sezon Bundesliga’nın şampiyonu olan ve Şampiyonlar Ligi’nde Inter’e finalde mağlup olan Bayern Munich, bu sezon ligde herkesi hayal kırıklığına uğrattı. Borussia Dortmund’un en yakın rakibine bile 7 puan fark atarak lider devam ettiği Bundesliga’da Bayern Munich kendisine ancak 8. sırada yer bulabiliyor. Oynadığı 13 karşılaşmanın üçünden mağlup ayrılan takım, 5 galibiyet ve 5 de beraberlik alarak, ancak 20 puan toplayabildi. Lider Dortmund ve ikinci Mainz 05 karşısında oynadığı karşılaşmalardan da puan alamayan Bayern Munich’in ne zaman kendine geleceği ise merak konusu.

Şampiyonlar Ligi’nde 2 galibiyet ve 2 mağlubiyet alan Roma, 6 puanla 2. sırada. Bayern Münih ise gruptaki tüm maçlarını kazandığından, 12 puanla lider durumda. İki takımın ilk mücadelesi birbirlerine karşı olmuştu ve Almanya’da oynanan maçta Bayern Munich 2-0 galip gelmişti. O maçtan bu yana, Roma’nın formunun iyiye gittiğini ama Bayern Munich’te büyük gelişmeler olmadığını göz önünde bulundurarak, iki takımın bize daha kıyasıya bir mücadele izleteceğini ama yenişemeyeceklerini düşünüyorum.

Bence bu karşılaşma 1-1 sona erecektir. Betsson bu karşılaşma için size en iyi oranları sunuyor, hemen kayıt olmak için tıklayın!

Bunlar da hoşunuza gidebilir...

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir