Fenerbahçe Bucaspor Maç Tahminleri 22 Kasım 2010

22 Kasım 2010 Maç TahminleriSpor Toto Süper Lig’de 13. haftanın kapanış maçında ligde beşinci sırada bulunan Fenerbahçe, pazartesi akşamı saat 20:00’de küme düşme hattında bulunan Bucaspor’u Şükrü Saraçoğlu Stadyumu’nda konuk ediyor.

Geçtiğimiz hafta öne geçmesine rağmen ikinci yarıda yediği gollerle Gaziantepspor’a 2-1 mağlup olmaktan kurtulamayan Sarı – Lacivert’liler, üst sıradaki takımlarla arasındaki puan farkını kapatmak için Bucaspor maçını mutlaka kazanmak zorunda. Oldukça sıkıcı geçen bir maçın ardından Ankaragücü ile 0-0 berabere kalarak bir puan alan Bucaspor ise İstanbul’a en azından bir puan alarak düşme hattının yukarısına çıkabilmek için geliyor.

FenerbahçeBucaspor karşılaşmasını canlı olarak izlemek için tıklayın!

Fenerbahçe bu sezon kendi sahasında oynadığı maçlarda 4 galibiyet ve 2 beraberlik aldı vebu 6 maçın 4’ü 2.5 gol üstü olarak sonuçlandı. Bucaspor ise deplasmanlarda hiç kazanamazken, 3 maçından berabere ayrılmayı başardı, 3’ünü de kaybetti. Attıkları sadece 2 golle ligimizin deplasmanda en az gol atan takımı konumundalar ve bu 6 maçın da sadece 1 tanesi 2.5 gol üstü olarak sonuçlandı.

Bu istatistiklerle birlikte toplamda da Fenerbahçe attığı 30 golle ligin en golcü ekibi iken, Bucaspor da bulduğu sadece 5 golle ligin en az gol atan takımı konumunda.

Karşılaşma için tahminlerimize gelince, geçen haftaki mağlubiyetten sonra üst sıralardan kopmak ve şampiyonluk yarışında bir büyük yara daha almak istemiyorsa, Fenerbahçe mutlaka kazanmak zorunda. Bucaspor da alt sıralardan kurtulma savaşı veriyor, her ne kadar sadece 5 gol atmış olsalar da yedikleri gol sayısı 13 ve ligin dibindeki diğer ekiplere göre oldukça düşük bir rakam. Fenerbahçe’ye de direneceklerdir, ancak güçleri ne kadar yetecek onu sahada göreceğiz. Fenerbahçe ilk golü erken bulursa rahatlayacaktır, benim de ilk seçimim Sarı – Lacivert’lilerin handikaplı galibiyeti olacak.

Handikap riskine girmek istemeyenler karşılaşmanın 2.5 gol üstü sonuçlanacağına da oynayabilirler. Maç skoru olarak tahminim ise Fenerbahçe’nin 3-1 galibiyeti olacak. Betsson bu karşılaşma için size en iyi oranları sunuyor, hemen kayıt olmak için tıklayın!

Bunlar da hoşunuza gidebilir...

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir