Manisaspor Bursaspor Maç Tahminleri 20 Kasım 2010

20 Kasım 2010 Maç TahminleriSpor Toto Süper Lig’de geçen hafta Trabzonspor’a yenilerek ligde 3. sıraya gerileyen Bursaspor, deplasmanda Galatasaray’ı da devirerek büyük takımlar karşısındaki deplasman başarılarına bir yenisini ekleyen Manisaspor’a cumartesi günü saat 16:00’da konuk oluyor.

Trabzonspor karşısında maçın başında yediği gollere cevap veremeyen ve rakibine çok değerli bir 3 puanı hediye eden Timsahlar, geçtiğimiz yılki başarılarını tekrarlamak için mutlaka kazanmak zorundalar. Kaybettikleri için Trabzonspor’la aralarındaki puan farkı 4’e yükseldi ve Karadeniz ekibinin ne kadar formda olduğu düşünülürse bu puan farkını eritmek kolay olmayacağa benziyor.

ManisasporBursaspor karşılaşmasını canlı olarak izlemek için tıklayın!

Manisaspor ise arka arkaya 2 mağlubiyetten sonra geldiği Ali Sami Yen deplasmanında rakibini 2-0 mağlup ederek bir büyük takımı daha deplasmanda yenmeyi başardı. Ege temsilcisi daha önce de Trabzonspor ve Beşiktaş’ı rakip sahada devirmişti.

Deplasmanlarda bu denli sürpriz ve iyi sonuçlara imza atan Manisaspor kendi sahasında oynadığı maçlarda ise sadece 2 galibiyet alabildi. Bu maçların 4’ünü kaybeden ekip hiç beraberlik almadı. Toplamda da 12 maçta ligin tek beraberlik almayan takımı konumundalar. Bursaspor da rakibi gibi deplasmanlarda başarılı sonuçlar alıyor, 6 maçında 4’ünü kazanırken 2’sinde berabere kaldılar.

Geçtiğimiz sezon her iki takım arasında oynanan maçlarda, her iki maçı da Bursaspor 2-0’lık sonuçlarla kazanmıştı.

Karşılaşma için tahminlerimize gelince, Bursaspor geçen hafta ligdeki ilk mağlubiyetini aldı. Bunun takıma nasıl yansıyacağını göreceğiz. Geçen sezon hiç arka arkaya mağlup olmayarak istikrarlı bir görüntü çizmişlerdi, aynı istikrarı sağlayıp sağlayamacakları bu maçta belli olacak. Ben olumlu yönde motive olacaklarını sanıyorum. Manisaspor ise bu sezon oldukça istikrarsız. Üç büyük takımı deplasmanda yenerken, sahasında Konyaspor’a mağlup olabiliyorlar. Sanırım büyük ve iddialı takımlara karşı iyi motive olabiliyorlar ama aynı motivasyonu diğer ekiplere karşı sağlayamıyorlar. Bu bakımda Bursaspor karşısında motivasyon sıkıntısı çekeceklerini sanmıyorum.

Her iki ekip de oldukça etkili gol ayaklarına sahip, dolayısıyla bu maç için ilk seçimim 2.5 gol üstü olacak. Taraf bahsinde ise Bursaspor’u bir adım önde görüyorum, maç skoru olarak tahminim de 2-1 Timsahlar’ın galibiyeti olacak. Betsson bu karşılaşma için size en iyi oranları sunuyor, hemen kayıt olmak için tıklayın!

Bunlar da hoşunuza gidebilir...

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir