Hollanda Türkiye Maç Tahmini 17 Kasım 2010

17 Kasım 2010 Maç TahminleriÇarşamba günü Türkiye, Amsterdam Arena’da Hollanda ile bir özel maçta karşı karşıya geliyor. 21.30’da oynanacak olan karşılaşmanın, son iki maçından mağlubiyetle ayrılan milli takımımız için önemli bir maç olacağı kesin.

Avrupa 2012 Eleme Grupları’nda yer alan iki takımdan Hollanda E Grubu’nda lider durumda, ancak millilerimiz A Grubu’nun 3. sırasında yer alıyor. Hollanda’nın bulunduğu E gurubu, Hollanda’nın kalitesini göz önünde bulundurduğumuzda, onlar için oldukça basit bir grup olarak göze çarpıyor. Oynadiklari 4 karşılaşmadan da galibiyetle ayrılmayı başaran Hollanda, 12 gol atarak 12 puanı topladı ve kalesinde sadece 2 gol gördü. Grubu lider kapatmasına kesin gözle bakılan Hollanda’nın grubunda kendisine rakip olacak bir takım yok diyebiliriz.

Türkiye ise A Grubu’nda bulunuyor ve bu grupta da Almanya’nın ezici bir üstünlüğü bulunduğunu söyleyebiliriz. Oynadığı 4 karşılaşmadan da 3 puanla ayrılmayı başaran Almanya, geçen ay Türkiye’yi konuk etmiş ve millilerimizi 3-0 mağlup etmişti. Ardından Azerbaycan’a moral bulmak üzere giden Türkiye, beraberliğin bile kimseyi memnun etmeyeceği bu deplasmandan da 1-0 mağlup ayrılarak herkesi hayal kırıklığına uğratmıştı. Şu anda 6 puanla 3. sırada bulunan Türkiye’nin hemen önünde ise 3 maçta 7 puan toplayan Avusturya var.

Hollanda’da bu maçın kadrosuna alınan bazı futbolcular tartışmalara yol açtı. Uzun süredir sakat bulunan ve Bayern Munich’in bu haftasonu oynadığı Nürnberg maçının kadrosunda yer almasına rağmen oyuna dahil olmayan Van Bommel ile geçen haftaki Newcastle maçında 33 dakika sahada olan ama sonraki maçlarda oynamayan Van Persie’yi kadrosuna dahil eden teknik direktör Van Marwijk’in seçimleri şaşkınlıkla karşılandı.

Türkiye’nin kadrosuna baktığımızda ise yeni oyuncuların kadroya dahil edildiğini görüyoruz. Sakatlığı bulunanların yanı sıra, Almanya ve Azerbaycan maçları kadrosunda bulunan pek çok oyuncunun, Hollanda maçı kadrosunda yer almadığını ve Türk Milli Takımı’nı seçtiğini belirten Mehmet Ekici ile birlikte 8 oyuncunun daha ilk kez kadroya alınması, bize bu maçın Türkiye açısından yeni oyuncuları deneme amaçlı olduğunu gösteriyor.

Hollanda’nın ne kadar güçlü olduğu tartışılmaz ama Türkiye’nin kadrosunda da ilk kez milli olacak oyuncuların bulunduğunu göz önünde bulundurunca, Hollanda’nın maçı fazla zorlamayıp, 2-0 galip gelmekle yetineceğini düşünüyorum. Betsson bu karşılaşma için size en iyi oranları sunuyor, hemen kayıt olmak için tıklayın!

Bunlar da hoşunuza gidebilir...

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir