Gaziantepspor Fenerbahçe Maç Tahmini 13 Kasım 2010

Gaziantepspor Fenerbahçe TahminleriSpor Toto Süper Lig’de bir hafta aradan sonra kazanan Fenerbahçe ligin zirvesindeki rakiplerinin birbirileriyle oynadığı haftada kazanıp avantaj elde etmek için cumartesi akşamı saat 19:00’da zorlu Gaziantepspor deplasmanına konuk oluyor.

11 hafta sonunda topladığı 21 puanla 5. sırada yer alan ve lider Trabzonspor’un 5 puan gerisinde olan Fenerbahçe, Trabzonspor’un Bursaspor deplasmanına konuk olduğu haftada Gaziantepspor’u yenerek zirveyle arasındaki puan farkını biraz daha azaltmak isteyecek.

GaziantepsporFenerbahçe karşılaşmasını canlı olarak izlemek için tıklayın!

Geçen hafta Olcan ve De Souza’nın ikinci yarıda attığı gollerle zorlu Ankaragücü deplasmanında galip gelen ve deplasmanlardaki ikinci galibiyetini alan Gaziantepspor ise güçlü rakibinden evinde puan veya puanlar alarak orta sıralardaki yerini daha da sağlamlaştırmak isteyecek. Her iki takımın geçen sene kendi aralarında yaptığı maçlarda, bu sahada oynanan maçı Gaziantepspor 2-1, İstanbul’daki maçı ise Fenerbahçe 1-0 kazanmıştı.

Fenerbahçe’de sakatlıkları süren Niang ve Dia’nın bu maçta yer almaları bekleniyor, sakatlığı bulunan Emre ve kırmızı kart cezalısı Lugano ise takımdaki yerlerini alamayacaklar. Fenerbahçe şu ana kadar deplasmanda oynadığı 5 maçtan 2’sini kazanabilirken, Gaziantepspor’un da kendi sahasındaki 5 maçında sadece 1 galibiyeti var. Gaziantepspor ayrıca toplamda 5 beraberlikle ligimizin en fazla berabere kalan takımı konumunda.

Karşılaşma için tahminlerimize gelince, Tolunay Kafkas’ın öncelikle yenilmemeyi öğretmeye çalıştığı bir takım olan Gaziantepspor, Fenerbahçe gibi tempolu oynamak ve hücum etmek isteyen bir takım için oldukça zor bir deplasman olacak. Geçen haftaki Eskişehirspor maçında da görüldüğü gibi rölanti oyunda Fenerbahçe çok fazla açık veriyor ve gol yemekte hiç zorlanmıyorlar. Gaziantepspor gibi iyi defans yapmaya çalışan bir takımla oynarken özellikle geriye düşerlerse oldukça zorlanabilirler. Bireysel hataları ile ünlenen Bilica’nın da muhtemelen Lugano’nun yerine takımda oynayacağını da hatırlatalım. Bu notlar üzerinden karşılaşma için ilk seçeneğim toplam gol 2.5 üstü olacak. Fenerbahçe’nin kazanma zorunluluğu ve Emre ve Lugano’nun yokluğunda geride vereceği açıklar bu seçimimizi destekliyor. Taraf bahsi açısından ise her ne kadar Gaziantepspor ligin en fazla berabere kalan takımı olsa da bu maçta beraberlik ihtimalinin az olduğunu düşünüyorum. Sürpriz arayanlar Gaziantepspor galibiyetine de kuponlarında yer verebilirler.

Maç skoru açısından tahminim ise bu maçtan önce oynanacak olan Bursaspor-Trabzonspor maçının berabere bitmesi halinde kamçılanacak olan Fenerbahçe’nin 2-1’lik galibiyeti olacak. Betsson bu karşılaşma için size en iyi oranları sunuyor, hemen kayıt olmak için tıklayın!

Bunlar da hoşunuza gidebilir...

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir