Trabzonspor Galatasaray Maç Tahminleri 7 Kasım 2010

Trabzonspor Galatasaray TahminleriSpor Toto Süper Lig’de lider Bursaspor’u amansız takibini sürdüren Trabzonspor, haftanın en zevkli geçmeye aday maçında yeni teknik direktörü Hagi’yle toparlanan Galatasaray’ı pazar akşamı saat 19:00’da Avni Aker Stadyumu’nda konuk ediyor.

Geçtiğimiz pazartesi akşamı deplasmanda Konyaspor’u zor da olsa 2-1 mağlup ederek, lider Bursaspor’la arasındaki farkı 1 puana indiren ve ligin zirvesini iyice kızıştıran Trabzonspor son dört haftadır kazanıyor ve Galatasaray karşısına da bu seriyi beşe çıkartmak için çıkacak. TrabzonsporGalatasaray karşılaşmasını canlı olarak izlemek için tıklayın!

Eski teknik direktörü Rijcaard ile yollarını ayırdıktan sonra, Hagi ve Tugay Kerimoğlu ikilisini göreve getiren ve son iki maçta aldıkları 4 puanla eskiye nazaran biraz toparlanma sinyalleri veren Galatasaray ise zorlu Karadeniz deplasmanından puan veya puanlarla ayrılarak ligin zirvesiyle aradaki farkı biraz olsun eritmeye çalışacak.

Geçtiğimiz sezon bu iki takım arasında oynanan karşılaşmalarda, bu sahada oynanan maçı 1-0 Trabzonspor, İstanbul’da oynanan maçı ise 4-3 Galatasaray kazanmıştı.

Trabzonspor bu kendi sahasında oldukça gollü maçlara imza atıyor, şimdiye kadar oynanan 5 maçta toplam 21 gol kaydedildi. Bununla birlikte Galatasaray ise Hagi’nin gelişinden sonra defansa ve kontrollü oyuna verdiği önem ile dikkat çekiyor.

Karşılaşma için tahminlerimize gelince, Trabzonspor’un kendi sahasında oynamamanın verdiği avantajla ve lider Bursaspor’un hemen burnunun dibinde olmanın verdiği heyecanla maçta baskılı bir oyun oynamaya çalışacağını düşünüyorum. Galatasaray Hagi’yle birlikte takım savunmasına daha çok önem vermeye başladı ve takım halinde topun arkasına geçmeye önem gösteriyorlar. Dolayısıyla Trabzonspor ağırlıklı bir oyun izleyeceğimizi sanıyorum. Eğer taraflardan biri erken gol bulmazsa, maçın çok gollü geçmemesi ihtimali artacaktır, benim de ilk seçimim toplam gol 2.5 altı seçeneği olacak. Taraf bahsi olarak ise performans bakımından Trabzonspor’un rakibinden bir adım önde olduğunu düşünüyorum. Bu yüzden ikinci seçimim Karadeniz ekibinin galibiyeti olacak. Oran yükseltmek isteyenler Trabzonspor’un bir farklı galibiyetine de oynayabilirler.

Maç skoru olarak tahminim ise 1-0 Trabzonspor galibiyeti olacak. Betsson bu karşılaşma için size en iyi oranları sunuyor, hemen kayıt olmak için tıklayın!

Bunlar da hoşunuza gidebilir...

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir