Milan Juventus Maç Tahmini 30 Ekim 2010

AC Milan Juventus Tahminleriİtalya Serie A’nın iki köklü takımı Milan ile Juventus, 30 Ekim Cumartesi günü karşı karşıya gelecekler. Dokuzuncu haftanın şüphesiz en önemli karşılaşması olan bu karşılaşma, saat 21.45’te San Siro’da oynanacak.

Bu sezon oynadığı 8 maçın 5’inden galibiyetle ayrılan, 2 beraberlik ve 1 de mağlubiyet alan Milan, topladığı 17 puanla lider Lazio’nun hemen arkasında, 2. sırada bulunuyor. İlk haftada aldığı 4-0’lık Lecce galibiyetinin ardından 3 hafta puan kaybeden Milan, son 4 haftada ligde oynadığı tüm maçları kazanmayı başardı. Geçen hafta içi, Şampiyonlar Ligi’nde Real Madrid deplasmanına giden Milan, Ronaldo ve Mesut’un erken gollerine engel olamayarak 2-0 mağlup olmuştu. Bu maçın dönüşünde, Serie A’da Napoli’ye konuk olan Milan, Michele Pazienza’nın kırmızı kart gördüğü karşılaşmayı 2-1 kazanmayı başarmıştı.

MilanJuventus karşılaşmasını canlı olarak izlemek için tıklayın!

Ligde 2 mağlubiyet, 3 beraberlik ve 3 galibiyet alan Juventus ise topladığı 12 puanla 5. sırada bulunuyor. Şampiyonlar Ligi’nde de geride kalan 3 maçta sadece 3 puan toplayabilen Juventus, olması gereken yerin çok daha gerisinde. Oynadığı 3 maçtan da beraberlik ile ayrılan Juventus, adeta puan dağıtarak Lech Poznan’ın arkasında kaldı. Geçen hafta içi Salzburg’a konuk olan Juventus maçtan 1-1 beraberlikle ayrılmış ve yine bekleneni verememişti. Ligde de inişli çıkışlı sonuçlar alan Juventus, bir türlü kendini gösteremiyor. Son maçını Bologna karşısında deplasmanda oynayan Juventus, golsüz biten maç ile bir puana razı olmak zorunda kaldı.

İki takım arasında Milan’ın sahasında oynanmış olan son 5 maça baktığımızda, Milan’ın 1 kez galip gelmeyi başardığını ve geri kalan maçların beraberlikle sonuçlandığını görüyoruz. Ama Milan geçen sezon iki takımı karşı karşıya getiren mücadelelerin her ikisinden de 3-0 galip ayrılmayı başarmıştı. Juventus’un bu sezon aldığı sonuçlar oldukça tutarsız ama Milan son 4 maçında galip gelmeyi başardı. Bana kalırsa Milan Juventus karşısında istediğini alacaktır. Benim tahminim ise, bu maçın 2-0 Milan’ın galibiyetiyle sona ermesidir.

Betsson bu karşılaşma için size en iyi oranları sunuyor, hemen kayıt olmak için tıklayın!

Bunlar da hoşunuza gidebilir...

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir