Trabzonspor Gençlerbirliği Maç Tahminleri 23 Ekim 2010

Trabzonspor Gençlerbirliği TahminleriGeçtiğimiz hafta deplasmanda Kasımpaşaspor’a adeta gol olup yağarak 7-0’lık tarihi bir galibiyet alan Trabzonspor, galibiyet serisine devam edebilmek için kendi sahası Avni Aker Stadyumu’nda cumartesi günü saat 19:00’da geçen hafta Thomas Doll’la yolları ayıran Gençlerbirliği karşısına çıkıyor.

Farklı galibiyetle lider Bursaspor’u ısrarlı takibini sürdüren Karadeniz ekibi, Gençlerbirliği’ni de devirerek galibiyet serisini 3 maça çıkarmak istiyor. Geçen hafta kendi sahasında eksik Antalyaspor’a 3-2 mağlup olarak taraftarlarını üzen Gençlerbirliği’nde ise, Thomas Doll devri bu maçtan sonra sona erdi. Alman teknik adamla yollarını ayıran kulüp, bu yazı yazıldığında henüz yeni bir hoca ile anlaşmamıştı.

TrabzonsporGençlerbirliği karşılaşmasını canlı olarak izlemek için tıklayın!

Şu ana kadar kendi sahasında oynadığı maçlarda Fenerbahçe ve Beşiktaş gibi şampiyonluk yolundaki iki rakibini devirmeyi başaran Trabzonspor, içeride sadece Manisaspor’a mağlup olmuştu. Gençlerbirliği ise deplasmanlarda oldukça başarısız bir tablo çiziyor, oynadıkları 4 maçta sadece 1 puan alabildiler ve sadece 1 gol atabildiler.

Geçtiğimiz sezon her iki ekip arasında oynanan maçlarda, bu sahada oynanan maçı Trabzonspor 3-1 kazanmış, Ankara’daki maç ise 2-2’lik beraberlikle sonuçlanmıştı.

Kasımpaşa karşısında aldığı bol gollü galibiyetle, Fenerbahçe’den sonra en fazla gol atan takım ünvanını kazanan Trabzonspor hücum hattındaki oyuncularının yüksek formuyla taraftarlarını sevindiriyor. Buna karşılık Gençler birliği ise attığı toplam 6 golle ligin en kötüleri arasında.

Karşılaşma için tahminlerimize gelince, bu sezon özlediği şampiyonluğa ulaşmak isteyen Karadeniz ekibi karşılaşmaya mutlak galibiyet parolasıyla çıkacak. Taraftarları önünde kazanarak Bursaspor’u daha da sıkıştırmak isteyeceklerdir. Eğer 7-0’lık galibiyetin havasına girmezlerse, bunu başarabilecek güçleri de fazlasıyla mevcut. Dolayısıyla Trabzonspor’un galibiyetine, hatta handikaplı galibiyetine oynayabilirsiniz. İkinci seçim olarak ise oldukça iştahlı olan hücum hattının gollerine devam edeceğini düşünerek, karşılaşmanın skorunun geçtiğimzi yılki maçlarda da olduğu gibi toplam gol 2.5 üstüne de taşınacağını sanıyorum.

Maç skoru olarak tahminim ise Karadeniz temsilcisinin 3-1’lik galibiyeti olacak. Betsson bu karşılaşma için size en iyi oranları sunuyor, hemen kayıt olmak için tıklayın!

Bunlar da hoşunuza gidebilir...

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir