Everton Liverpool Maç Tahminleri 17 Ekim 2010

Everton Liverpool Tahminleriİngiltere Premier Ligi, 2 haftalık aranın ardından kaldığı yerden devam ediyor. Bu sezon oldukça şaşırtıcı şekilde başarısız olup, ligin son sıralarına yerleşen iki takım karşılaşacak. Everton ile Liverpool’un karşı karşıya geleceği bu maç 17 Ekim Pazar günü, saat 15.30’da Goodison Park Stadı’nda oynanacak.

Dirk Kuyt ve Daniel Agger’in Euro 2012 Elemeleri’nde oynadıkları maçlarda sakatlanmaları, teknik direktör Roy Hodgson’ı düşündürüyor. Bu oyuncuların Everton maçında yer alıp alamayacakları henüz belli değil, kulüp resmi internet sitesinden yaptığı açıklamayla, oyuncuların durumlarının yapılacak detaylı kontrolün ardından kesinleşeceğini belirtti.

İki takımın da ligde 7 puanı var ve iki takım da bu 7 puanı, bir galibiyet ve 3 beraberlikle almış durumda. Everton, tek galibiyetini ligin son haftasında Birmingham karşısında 2-0 ile almayı başarırken, Liverpool’un tek galibiyeti ligin 3. haftasında, West Bromwich’i yenmesiyle gelmişti.

Bu sezon başında, Nijeryalı defans oyuncusu Joseph Yobo’yu Fenerbahçe’ye kiralık gönderen Everton, oynadığı kötü oyunla ilk 6 maçta 3 beraberlik alıp, 3 kez mağlup olmuştu. Ligin 4. haftasında, kendi sahasında Manchester United ile 3-1 geriye düştüğü maçı 3-3 berabere bitiren Everton, bu sezon oynadığı diğer maçlara bakıldığında iyi sayılabilecek bir sonuç aldı. Bunun ardından kendi sahasında Newcastle United’a yenilen Everton, deplasmanda da Fulham’la berabere kalmasının ardından 7. haftada Birmingham’ı 2-0 yenerek, ilk kez galibiyet yüzü görebildi.

UEFA Avrupa Ligi Play Off turunda Trabzonspor’u eleyen Liverpool, yeni teknik direktörü Roy Hodgson ile sezona başladı. Yossi Benayoun’u Chelsea’ye gönderen Liverpool, kadrosuna Chelsea’den Joe Cole’u katarak, durumu eşitlemeye çalıştı ama takımdan tek ayrılan Benayoun değildi. Satılmak üzere olan Liverpool, aynı zamanda oynadığı kötü oyunla da ligde oldukça kötü durumda. Tek galibiyeti 3. haftaki West Bromwich’e karşı oynadığı maçta gelen Liverpool, son maçta kendi sahasında Blackpool’a yenilerek, işlerin iyiye gidip gitmeyeceği meçhul.

İki takımın da aynı puanlara sahip olması ve bu puanları aynı şekilde elde etmeleri önemli. Everton’ın son haftalarda gelişme gösterdiğini söyleyebiliriz ama Liverpool da artık bir şekilde çıkış yakalamak zorunda. Bence bu maçta iki takım bize güzel bir maç izletecek ama sonuç 2-2 lik bir beraberlik olacaktır. Betsson bu karşılaşma için size en iyi oranları sunuyor, hemen kayıt olmak için tıklayın!

Bunlar da hoşunuza gidebilir...

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir