Trabzonspor Manisaspor Maç Tahminleri 17 Eylül 2010

Trabzonspor Manisaspor TahminleriSpor Toto Süper Lig’in istim üzerindeki şampiyonluk adaylarından Trabzonspor, cuma akşamı saat 20:00’de kendi sahası Avni Aker Stadyumu’nda ligin puan alamayan tek ekibi Manisaspor’u konuk ediyor.

Geçtiğimiz pazartesi akşamı Sivasspor’u 6-1 gibi oldukça farklı bir skorla devirerek ne kadar formda olduğunu gösteren ve 4 maçta topladığı 10 puanla Bursaspor’un hemen arkasında ikinciliğe yerleşen Karadeniz ekibi, evinde ağırlayacağı Manisaspor karşısında da üç puan alarak bu sezon şampiyonluğu ne kadar istediğini göstermeye çalışacak. TrabzonsporManisaspor karşılaşmasını canlı olarak izlemek için tıklayın!

Oynadığı dört karşılaşmayı da kaybederek sıfır puan ligin dibinde yer alan Manisaspor ise güçlü rakibi karşısında sezonun ilk puan veya puanlarını alarak biraz olsun moral bulmaya çalışacak. Ege ekibinde kötü sonuçlardan sonra teknik direktör Hakan Kutlu geçtiğimiz hafta istifa etmişti. Kutlu’dan boşalan teknik direktörlük görevine bu hafta Hikmet Karaman getirildi.

İki takım arasında geçtiğimiz sezon oynanan karşılaşmalarda Trabzonspor bu sahadaki maçı 3-0 kazanmış, Manisaspor ise kendi sahasındaki maçı 1-0 kazanmayı başarmıştı. Bu karşılaşma öncesi Trabzonspor’da Glowacki’nin sakatlığı sürüyor, cezalı oyuncu ise bulunmuyor. Manisaspor’da ise Bekir Yılmaz sarı kart cezalısı.

Geçen hafta Sivasspor karşısına oldukça hücum ağırlıklı bir kadroyla çıkan ve bunun semerisini altı golle alan Şenol Güneş’in bu karşılaşmada da takımına hücum ağırlıklı bir futbol oynatması bekleniyor. Takım kaptanı Yattara da oynadığı futbol ve attığı iki golle ne kadar formda olduğunu herkese gösterdi. Karşılaşma için tahminlerimize gelince, Trabzonspor üstün formuyla bu maçın da mutlak favorisi.

Şampiyonluk yolunda herhangi bir sürprize mahal vermemek için kazanmak zorundalar. Ancak Manisaspor’un sıfır puanda ve yaralı oluşu, aynı zamanda teknik direktör değişikliğine de gitmesi maçın zorluk derecesini artırıyor. Yine de Karadeniz ekibinin ne yapıp edip maçı kazanmayı başaracağını düşünüyorum. Galibiyet oranını düşük bulanlar, Manisaspor’un direneceğine ve Trabzonspor’un bu maçı 1 farkla kazanacağına yüksek orandan kuponlarında yer verebilirler. Alt-üst bahislerine girmek her ne kadar Trabzonspor kolay bulur gibi görünse de bence bu maçta riskli olacaktır.

Betsson bu karşılaşma için size en iyi oranları sunuyor, hemen kayıt olmak için tıklayın!

Bunlar da hoşunuza gidebilir...

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir