Real Madrid Ajax Maç Tahminleri 15 Eylül 2010

Real Madrid Ajax TahminleriAvrupa Şampiyonlar Ligi’nin ilk haftasında teknik direktör Jose Mourinho ve Mesut Özil, Khedira, Carvalho gibi yıldız oyuncu transferleriyle şampiyonluğun en büyük adaylarından biri olan ve aynı zamanda bu kulvardaki performansı merakla beklenen İspanyol devi Real Madrid, Hollanda’nın ekol ekiplerinden Ajax ile Çarşamba akşamı saat 21:45’te Bernabeu Stadyumu’nda karşı karşıya geliyor.

İspanya Ligi’nde oynadığı ilk iki maçtan bir beraberlik ve bir galibiyet çıkaran ancak bu iki maçta sadece bir gol atabilen Madrid ekibinin sezon başı itibariyle oynadığı futbolla çok göz doldurduğunu söylemek zor. Ancak Şampiyonlar Ligi farklı bir kulvar ve Ajax karşısında taraftarları önünde kazanarak iyi bir başlangıç yapmak isteyeceklerdir. Hollanda Ligi’nde oynadığı ilk beş karşılaşmada 13 puan toplamayı başaran Ajax ise zorlu Real Madrid deplasmanına Şampiyonlar Ligi’nin ilk sürprizlerinden birini başarmak için gidiyor.

Real Madrid Ajax karşılaşmasını canlı olarak izlemek için tıklayın!

İki ekip son 10 yılda grup aşamasında hiç karşıya karşıya gelmedi. Maç öncesi Real Madrid’de cezalı oyuncu bulunmazken, Ajax’ta Paok maçlarından kart cezaları bulunan Luis Suarez ve Vertonghen forma giyemeyecekler.

Real Madrid’de ilk iki maç sonrası dikkat çeken, Mourinho’nun öncelikle takımdaki defansif zaaflara önem verdiği ve çalıştırdığı her takımda olduğu gibi İspanyol ekibinin de üst düzey bir savunma anlayışına sahip olması için üzerinde kafa yorguğu. Takımda hali hazırda her an skoru değiştirebilecek yıldız oyuncuların bulunması da, teknik direktörün kafasındaki planı uygulamaya geçirmesi durumunda Madrid ekibinin Şampiyonlar Ligi şampiyonluğu için bir numaralı aday olacağını gösteriyor.

Karşılaşma için tahminlerimize gelince, Real Madrid’in galibiyetine verilen oranlar doğal olarak çok düşük. Yüksek miktarda oynayanlar tabi ki ev sahibine güvenebilirler. Ancak savunmaya eskiye nazaran daha önem verilmesi ve Suarez’in de cezasından dolayı 2.5 gol üstü seçeneğine çok güvenilmemesi gerektiğini düşünüyorum. Bunun yerine Real Madrid’in handikaplı galibiyeti veya toplam gol 2-3 seçeneklerini de daha yüksek orandan değerlendirebilirsiniz. Betsson bu karşılaşma için size en iyi oranları sunuyor, hemen kayıt olmak için tıklayın!

Bunlar da hoşunuza gidebilir...

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir