Eskişehirspor Galatasaray Maç Tahmini 29 Ağustos 2010

Eskişehirspor Galatasaray Maç TahminiGeçtiğimiz hafta kendi sahasında son şampiyon Bursaspor’a 2-0 yenilerek ağır bir darbe alan ve taraftarlarını üzen Galatasaray, Spor Toto Süper Lig’in üçüncü haftasında pazar akşamı saat 22:00’de Eskişehirspor’un konuğu oluyor.

Ligin ilk haftasında deplasmanda Sivasspor’a 2-1 kaybettikten sonra, Ali Sami Yen’de oynanan maçta Bursaspor’a da 2-0 kaybederek uzun yıllardan sonra ligin ilk 2 haftasında sadece 0 puan toplayabilen Galatasaray, ligin dişli takımlarından Eskişehirspor karşısında ilk puanlarını arıyor.

Eskişehirspor ise ilk hafta sahasında Gençlerbirliği ile golsüz berabere kaldıktan sonra, geçen hafta deplasmanda Konyaspor’a 2-1 mağlup olmuştu. Onlar da yaralı Galatasaray’ı taraftarı önünde mağlup ederek sezonun ilk üç puanıyla tanışmak isteyecekler.

EskişehirsporGalatasaray karşılaşmasını canlı olarak izlemek için tıklayın!

Geçtiğimiz sezon iki takım arasında oynanan maçlarda Galatasaray rakibini devirmeyi başaramamış, Ali Sami Yen’deki ilk maç 1-1 berabere biterken, bu sahada oynanan maçı Eskişehirspor 2-1 kazanmayı başarmıştı.

Galatasaray için bu maçtan önce oynayacağı Lviv maçı da çok önemli olacak. Orada alınacak bir kötü sonuç, Eskişehirspor maçına teknik kadronun ve belki de yönetimin oldukça sorgulanacağı ve belki de istifalarının isteneceği bir maç olarak bıçak sırtında çıkmalarını sağlayabilir. Oldukça zor bir dönemden geçiyorlar, bu baskıyı ortadan kaldırıp başarılı olup olamayacaklarını izleyip göreceğiz.

Karşılaşma için tahminlerimize gelince, bahis açısından da oldukça zor bir karşılaşma olacak. Eskişehirspor Gençlerbirliği maçında biraz durgundu, Konyaspor karşısında ise iyi oynamalarına rağmen yenildiler. Bu maçta nasıl bir performans gösterecekleri merak konusu. Eğer geçen haftaki oyunu sürdürebilirlerse ve şansları da yanlarında olursa Galatasaray’dan puan alacaklardır. Dolayısıyla maç için ilk seçimim Eskişehirspor yenilmez, 10 çifte şans olacak. Galatasaray’ın zorlu Eskişehir deplasmanından galibiyetle dönmesi bu formuyla ve bu ortamla oldukça zor görünüyor. Eğer Galatasaray’ın her ne kadar zor durumda da olsa kazanma ihtimali olduğunu düşünüyorsanız ise toplam gol 2-3 bahsine yönelebilirsiniz.

Betsson bu karşılaşma için size en iyi oranları sunuyor, hemen kayıt olmak için tıklayın!

Bunlar da hoşunuza gidebilir...

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir